Setari Cookie-uri

Casatoria nu este sfarsitul libertatii mele. Este inceputul ei

O scrisoare a unei femei care vrea sa schimbe complet perspectiva tinerelor asupra casatoriei. Toate trebuie sa citim aceste randuri.

Tu esti barbatul alaturi de care vreau sa ma scufund in necunoscutul vietii. Cu tine vreau sa ies la sfarsit de saptamana si sa rupem impreuna ringurile de dans. Cand imi planific calatoriile si aventurile, vreau ca tu sa fii cel care tine harta in mana. Atunci cand ma gandesc la viitor, vreau sa imi fii alaturi si sa ai incredere in mine. Cu tine vreau sa vorbesc ore in sir, golind fericiti paharele de vin. Tu esti persoana in jurul careia vreau sa dansez prin toata casa purtand doar lenjerie intima. Tu esti cel care face ca face ca intreaga lume sa fie atat de frumoasa pentru mine, pentru tine.. pentru amandoi. Si vreau sa profitam de asta.

Vreau sa alerg catre necunoscut tinandu-te strans de mana.

Nu vreau sa fiu linistita. Vreau sa zbor cu tine – in tari indepartate, peisaje straine, in colturi ale lumii la care putini viseaza. Sa strang cureaua rucsacului, sa ajung la aeroport si sa urcam amandoi in avion. Tu esti persoana alaturi de care vreau sa ma pierd, sa ridic un cort, sa cutreier strazile intunecate la cinci dimineata intr-un oras in care nici nu ii pot pronunta numele. Tu esti barbatul alaturi de care vreau sa ma intorc acasa… si sa fug de acasa. Vreau sa traiesc cu tine fiecare aventura din viata mea.

Citește și:

VREAU SA FAC TOTUL CU TINE.

Nu vreau sa fiu persoana cu care esti intotdeauna de acord. Vreau sa fiu persoana pe care o provoci – sa ma schimb, sa cresc, sa ma dezvolt cum nu as fi visat vreodata. Simt o sete enorma sa stam si sa discutam pana la trei dimineata. Vreau sa ai incredere in mine si, totusi, sa ma contrazici atunci cand nu imi dai dreptate. Vreau polemici aprinse legate de viata noastra… focul este combustibilul meu si nu vreau ca aceasta scanteie sa se stinga vreodata.

Vreau sa fiu cea de care nu ti-e frica sa o provoci si sa o infrunti – uneori, am nevoie sa fiu impinsa din zona de confort. Si, nu iti face griji, si eu te voi imginge la fel de puternic, uneori chiar si mai tare.

Nu vreau ca rutina sa intervina in viata noastra – vreau sa ma construiesc alaturi de tine. Ceva din tine ma inspira sa fiu mai luminoasa, mai puternica si mai curajoasa. Nici nu banuiam ca in sufletul meu se ascunde o asftfel de comoara. Si vreau sa te inspir asa cum o faci si tu cu mine. Suntem doar noi doi impotriva lumii intregi, ne putem incuraja unul pe altul sa ne depasim fricile. Vreau ca in zece ani sa fim amandoi mandri de ce am realizat. Sper ca nu vrei sa fii linistit pentru ca ceva din mine ma face sa ma simt ca si cum as fi in al noualea cer in fiecare secunda din viata mea… si nu vreau ca acest sentiment sa moara vreodata.

Citește și:

Daca este ceva de care mi-e cel mai putin frica… este despartirea. Adevarul este ca nu m-am indragostit niciodata de tine in sensul obisnuit al cuvantului. Am intrat in aceasta relatie cu incredere si fara sa privesc inapoi. Te-am ales din prima zi si promit sa fac aceasta alegere iar si iar… pentru tot restul vietii mele.

Trecand prin toate bataliile mele, te aleg tot pe tine. Acum, hai sa oprim aceste juraminte frivole – exista o petrecere pe care o avem. Se numeste viata.

Avem cadouri de rupt si sampanie de baut. Ideea de casatorie este veche si istovitoare, insa noi suntem niste norocosi pentru ca nu suntem deloc asa… SUNTEM TINERI SI NELINISTITI.

Zilele noastre de nebunie abia acum incep.

sursa material: thoughtcatalog.com

foto prima pagina: Netfalls - Remy Musser, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
28 August 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.