Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!
Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!

O femeie recent divortata se plimba pe plaja gandindu-se la cat de mult s-a schimbat viata ei in ultimele luni. A fost inselata, ranita, dezamagita si parasita de barbatul langa care credea ca isi va petrece restul vietii.

Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!

Mergand trista, ea a gasit la un moment dat o lampa magica. A luat-o in mana si a inceput sa o scuture de nisip….intr-o secunda a aparut un duh.

Duhul a observat furia ei si i-a spus ca o va ajuta sa scape de toate necazurile ei. Ca o consolare, el a rugat-o sa isi puna trei dorinte pe care el urma sa i le indeplineasca pe loc. Totusi, acesta a tinut mortis sa o avertizeze ca el nu crede in divort, asa ca ii va da sotului de zece ori valoarea a lucrurilor pe care ea le doreste.

Femeia a crezut ca geniul este nebun, gandindu-se ca acest lucru nu este corect… avand in vedere ca ea este cea care sufera dupa aceasta despartire. Insa a hotarat sa joace acest joc.

Prima ei dorinta a fost sa primeasca un miliard de dolari. Duhul a ascultat dorinta ei si in doar cateva secunde femeia s-a trezit stand pe un mormand de bancnote. Insa duhul fermecat i-a amintit ca sotul ei tocmai ce a primit 10 miliarde de dolari.

Femeia nu-si putea ascunde furia… asa ca s-a gandit la a doua dorinta: un conac frumos pe malul unei plaje private. Intr-o clipa aceasta dorinta a devenit realitate, duhul spunandu-i ca sotul ei a devenit mai bogat cu 10 case si 10 insule.

Auzind aceasta, femeia a cerut putin timp pentru a se gandi la ultima dorinta. Duhul a tinut mortis sa ii spuna ca sotul ei va primi de zece ori ceea ce ea isi doreste.

Nicio problema”- a spus femeia zambind. “Stiu ce imi doresc. Ultima mea dorinta este…. sa nasc gemeni.

sursa material: lingualeo

foto prima pagina:denniz, Shutterstock

Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: