Setari Cookie-uri

Sotul a inselat-o, apoi i-a cerut divortul. Ce a facut aceasta femeie? GENIAL!

Aceasta femeie trecea prin momente dificile. Dupa divortul de sotul sau ea a avut parte de surpriza vietii ei.

O femeie recent divortata se plimba pe plaja gandindu-se la cat de mult s-a schimbat viata ei in ultimele luni. A fost inselata, ranita, dezamagita si parasita de barbatul langa care credea ca isi va petrece restul vietii.

Mergand trista, ea a gasit la un moment dat o lampa magica. A luat-o in mana si a inceput sa o scuture de nisip….intr-o secunda a aparut un duh.

Duhul a observat furia ei si i-a spus ca o va ajuta sa scape de toate necazurile ei. Ca o consolare, el a rugat-o sa isi puna trei dorinte pe care el urma sa i le indeplineasca pe loc. Totusi, acesta a tinut mortis sa o avertizeze ca el nu crede in divort, asa ca ii va da sotului de zece ori valoarea a lucrurilor pe care ea le doreste.

Femeia a crezut ca geniul este nebun, gandindu-se ca acest lucru nu este corect… avand in vedere ca ea este cea care sufera dupa aceasta despartire. Insa a hotarat sa joace acest joc.

Citește și:

Prima ei dorinta a fost sa primeasca un miliard de dolari. Duhul a ascultat dorinta ei si in doar cateva secunde femeia s-a trezit stand pe un mormand de bancnote. Insa duhul fermecat i-a amintit ca sotul ei tocmai ce a primit 10 miliarde de dolari.

Femeia nu-si putea ascunde furia… asa ca s-a gandit la a doua dorinta: un conac frumos pe malul unei plaje private. Intr-o clipa aceasta dorinta a devenit realitate, duhul spunandu-i ca sotul ei a devenit mai bogat cu 10 case si 10 insule.

Auzind aceasta, femeia a cerut putin timp pentru a se gandi la ultima dorinta. Duhul a tinut mortis sa ii spuna ca sotul ei va primi de zece ori ceea ce ea isi doreste.

Nicio problema”- a spus femeia zambind. “Stiu ce imi doresc. Ultima mea dorinta este…. sa nasc gemeni.

sursa material: lingualeo

foto prima pagina:denniz, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Septembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.