Setari Cookie-uri

Si-a sunat sotia, insa aceasta nu a raspuns. Ce a urmat este MINUNAT

Un barbat a vrut sa isi sune sotia pentru a ii spune ca are mai mult de munca si ca trebuie sa ramana peste program.

O poveste minunata, cu un final neasteptat.

Intr-o zi de vineri seara, un barbat a fost nevoit sa lucreze pana tarziu pentru a isi termina toate sarcinile de la locul de munca. El a decis sa isi anunte sotia ca ramane peste program. Din repezeala, a format numarul si a asteptat sa sune… sotia nu a raspuns.

Barbatul a lasat ca telefonul sa sune de mai multe ori. A inceput sa isi faca griji… asa ca a inchis apelul si a incercat din nou. A format din nou numarul de telefon si a asteptat…

Cand a sunat a doua oara, femeia a raspuns imediat. Intreband-o de ce nu a ridicat receptorul, ea i-a raspuns foarte mirata ca nu a primit niciun apel de la el. Totul a fost dat uitarii, barbatul a anuntat-o ca mai are de munca si sa nu il astepte deoarece este nevoit sa mai ramana la birou.

“Bine, dragul meu. Ai friptura in cuptor, o las acolo sa ramana calda… iar salata o gasesti in frigider. Nu uita ca te iubesc.” – i-a spus femeia.

Citește și:

Dupa cateva zile, barbatul primeste un telefon. La celalalt capat al firului era un batranel care voia sa stie de ce a fost apelat vineri seara. Sotul nu intelegea despre ce era vorba; pentru cateva clipe a fost confuz, insa in momentul in care batranul a spus “A tot sunat telefonul, insa nu am raspuns.”, barbatul si-a dat seama de primul telefon dat acasa in seara de vineri.

Atunci si-a dat seama ca gresise numarul si si-a cerut scuze pentru deranj. El i-a explicat barbatului ca voia sa isi apele sotia.

Batranelul, cu o voce tremuranda a spus: “Nu este nicio problema. Vreau doar sa iti multumesc. Sotia mea a murit de o luna, nu mai am pe nimeni. In acea seara planuisem sa ma sinucid. In ultimele clipe m-am rugat <<Dumnezeule, daca esti acolo si nu vrei ca eu sa fac asta, te rog, da-mi un semn. Vreau sa stiu ca va fi bine!>>. In acel moment telefonul meu a inceput sa sune. Mi-a fost teama sa raspund, insa stiam ca acesta era semnul de care aveam nevoie.”

Citește și:

foto prima pagina: Nadino, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
18 Septembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.