Setari Cookie-uri

Si-a pierdut fiul si sotul intr-un accident de masina. Mesajul ei a devenit VIRAL

A pus capat multor vise pe care le aveam impreuna si a cauzat o durere de a carui existenta nici nu eram constienta.

In urma cu un an, un sofer beat la volan a distrus o familie. Femeia a postat pe contul sau de Facebook un mesaj tribut pentru sotul si fiul sau de doar un anisor, care au murit in acel accident.

“In urma cu un an… ziua era una ca multe alte zile. Corey Mantia s-a trezit si a mers la munca. Parker si eu am ramas acasa si ne-am jucat impreuna intreaga zi. Corey a venit mai tarziu acasa, s-a jucat cu bebelusul nostru dragut in timp ce asteptam programarea pentru a merge sa ajutam niste oameni sa se mute.

Castigam putin din asta, insa chiar si acei bani erau bineveniti pentru familia noastra.

Ei bine, venise timpul sa plecam. Nici nu stiam ca in cateva clipe totul se va schimba si ca nu vom mai putea sa avem un viitor impreuna. Orice vise avuseseram, urmau sa fie distruse. Nu mai puteam sa ne cumparam prima casa impreuna, nici sa il ducem pe Parker la prima lui tunsoare, prima lui zi de scoala.. si nici sa ne marim familia.

Citește și:

Acesta urma sa fie finalul. Tot ceea ce stiam se termina… si nu era alegerea mea sau a familiei mele.

Pe drum, sotul meu drag conducea masina, iar copilul meu iubit statea in bratele mele. Am fost loviti de un sofer beat. Aceata este data si ora care vor ramane intotdeauna in capul nostru. Actiunea acestei persoane care credea ca este “OK” sa bei si sa urci la volan a luat viata fiului meu de doar 15 luni. Eu si sotul meu am zburat din masina… iar el a murit 24 de ore mai tarziu.

O decizie egoista de a bea si a conduce m-a facut sa fiu vaduva si mama a unui inger la doar 21 de ani. Au urmat multe cosmaruri, rapoarte si probleme de rezolvat, cum ar fi autopsia copilului meu sau un teanc de imagini pentru reconstituirea accidentului. Multe lucruri pe care nu trebuia sa le vada o persoana de 21 de ani.

Acea persoana a pus capat multor vise pe care le aveam impreuna si a cauzat o durere de a carui existenta nici nu eram constienta.

Citește și:

In acea zi Destiny, mama si sotie, a murit si ea. Nu mai stiam cine sunt si ce scop am pe acest pamant. N-am avut putere de a merge mai departe. Dupa luni intregi am reusit sa gasesc aceasta putere in rugaciuni si in sprijinul multor prieteni si a familie.

Rani adanci, durerea si un final trist puteau fi prevenite daca cineva ar fi oprit aceasta femeie egoista si nu i-ar fi permis sa bea sau sa conduca beata.

Si voi puteti salva viata unei persoane! Nu permiteti prietenilor sa conduca daca au baut. Fiti alaturi de mine, impreuna putem opri asta. Este nevoie de noi pentru a schimba ceva.

NU VA URCATI LA VOLAN DACA ATI BAUT."

Sursa material: Destiny Mantia, Facebook

foto prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
24 Septembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.