Setari Cookie-uri

Mihaela, copilul tau ce zice de aceasta poza?

Draga Mihaela, iti place foarte mult sa iesi in evidenta. Ai nevoie de mai multa atentie?

Ati vazut ultimele pozne ale Mihaelei?

Pana acum credeam ca este vorba doar despre o promovare vulgara a celor de la Pro. Insa cum Romanii Au Talent s-au terminat si diva noastra continua pe acelasi drum... pot spune ca aici este clar un stil de viata pe care Mihaela il promoveaza - acela de femeie trecuta de prima tinerete care vrea sa iasa in evidenta. Cu ce? Cu ce poate!

Fosta iubita a lui Dani Otil se simte jignita pentru toate materialele aparute in presa din Romania si se da lovita. Pai cand tu, persoana publica, postezi astfel de fotografii pe paginile sociale, te astepti ca jurnalistii sa te laude... pentru ce? Pentru cat esti de desteapta? Sau pentru cat de bine te dezbraci?

Hai ca poate "iestem" noi toti prosti... si diva de Monaco este o femeie libera, care face ce vrea cu corpul ei... si daca intr-o dimineata vrea sa faca omleta dezbracata si sa urce poza pe Facebook... O URCA!

Citește și:

"Precizez, pentru aia mai subrezi la minte, ca aceasta omleta i-a fost dedicata barbatului meu, in bucataria lui, cand eram singuri acasa, fara copil. Si a fost un mic dejun...de 5 stele, ceea ce va doresc si voua, daca veti reusi vreodata sa renuntati la basmaua de pe creier." - scrie Mihaela in descrierea imaginii.

Bine, bine... ati fost doar voi doi in casuta de nebunii... Dar ce facem cu saracul copil? El nu o are pe mami la Friends pe Facebook? Sau nu stie inca sa foloseasca telefonul mobil si laptopul? Si hai sa presupunem prin absurd ca el nu are acces la internet (pe dracu!), insa colegii lui de la scoala cu parinti bogati sigur au. Cum se simte acest copil cand prietenii lui spun ca au vazut-o pe mami siliconata goala? Ah, si sunt baietei... cu o imaginatie de-ti bubuie urechile daca ii auzi.

sursa foto interior si prima pagina: Facebook

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Septembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.