Setari Cookie-uri

Fiica ei era foarte bolnava. Ce a facut femeia?

Aceasta mamica era la birou cand a primit un telefon de la bona. Fiica ei era extrem de bolnava.

Era la locul de munca si isi vedea de sarcinile obisnuite, cand a primit un apel telefonic de la bona - fiica ei era foarte bolnava si avea febra. A plecat in fuga de la birou si a oprit la o farmacie pentru a lua cateva medicamente pentru fiica ei. Atunci cand s-a intors la masina, si-a dat seama ca a incuiat automobilul, lasand cheile in interior. Era foarte grabita, nu stia ce sa faca.. a sunat acasa si i-a spus bonei ce s-a intamplat.

Femeia batrana a avertizat-o ca febra crestea, iar fetita se simtea si mai rau.

"Cauta un umeras, o sarma ceva.. pentru a deschide usa." - i-a spus bona, incercand sa o ajute.

Femeia s-a uitat in jurul ei... cum sa gasesti un umeras pe strada? Insa, langa trotuar, aproape de un cos de gunoi era o sarma aruncata. Aceasta a luat sarma si a incercat sa puna in practica tehnica aflata....

"Nu stiu cum sa folosesc acest lucru." - si-a spus ea cu lacrimi in ochi... apoi a ridicat capul catre cer si l-a rugat pe Dumnezeu sa ii trimita un ajutor.

Citește și:

In doar cinci minute, langa ea a parcat o masina veche, ruginita, care abia daca mai mergea. Din ea a coborat un om murdar, gras, cu barba, care purta o geaca de motociclist.

Femeia, in sinea ei: "Doamne, Dumnezeule...Asta imi trimiti?"

Omul s-a uitat la ea si si-a dat seama ca ceva nu este in regula, asa ca a intrebat-o daca are nevoie de ajutor:

"Da! Fiica mea este foarte bolnava. M-am oprit sa ii cumpar cateva medicamente si am incuiat masina cu cheile inauntru. Trebuie sa ajung neaparat acasa. Stii sa folosesti aceasta sarma pentru a imi debloca masina?"

El a spus: "Sigur!" S-a indreptat catre masina, a luat sarma si in mai putin de un minut a deschis portiera. Femeia, disperata, a imbratisat barbatul si, printre lacrimi, a spus: "Iti multumesc foarte mult! Esti un om deosebit."

Barbatul a raspuns: "Doamna, nu sunt un om deosebit... tocmai ce am iesit din inchisoare azi. Am fost inchis pentru furt de masini, sunt liber de aproximativ o ora."

Citește și:

Femeia l-a luat din nou in brate si, uitandu-se spre cer, a spus: "Multumesc, Doamne! Mi-ai trimis un profesionist!"

Vizionare placuta


Kudika
24 Septembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.