Este usor sa spui Te iubesc, insa este al dracu de dificil sa demonstrezi asta

Este usor sa spui Te iubesc, insa este al dracu de dificil sa demonstrezi asta

Draga femeie, nu ai nevoie de o coroana mai usoara, ci de un barbat cu brate mai puternice!

Draga femeie,

Ai nevoie de un barbat adevarat pentru a iti face fata, pentru a accepta defectele tale, pentru a iti spune adevarul, indiferent de cat de dificil este acesta, pentru a nu ceda niciodata in fata ta, indiferent de cat de greu i-ar fi, pentru a te trata precum o printesa si pentru a nu renunta la relatia voastra atunci cand dati de un hop.

Draga femeie,

Uneori vei fi prea mult femeie… prea inteligenta… prea frumoasa… prea puternica… prea mult ceva ce-l va face pe barbat sa se simta mai putin barbat… iar asta te va face pe tine sa te simti ca si cum ar trebui sa fii mai putin femeie. Cea mai mare greseala pe care o poti face atunci este sa-ti iei din pietrele pretioase din coroana pentru a o face mai usoara.

Cand acest lucru se intampla, trebuie sa iti dai seama de un singur lucru: nu ai nevoie de o coroana mai usoara, ci de un barbat cu brate mai puternice!

Un mesaj pentru toti barbatii:

Daca trec zile in care nu mai dai niciun semn de viata… ea incepe sa se ingrijoreze. O faci sa se intrebe daca ti-a pasat vreodata de ea. Singura, se va convinge ca a fost doar o distractie pentru tine. Poate ca tu crezi ca nu este nicio problema acum, insa cand va incepe sa vorbeasca si cu altcineva – sigur va fi! Nu te astepta ca ea sa te astepte la nesfarsit. Incearca sa fii barbatul de care are nevoie, ofera-i atentia pe care o merita, apreciaz-o pentru lucrurile pe care le face si demonstreaza-i ca face parte din viata ta.

foto prima pagina: Stone36, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
25 Septembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri