Setari Cookie-uri

Un barbat s-a asezat langa o fetita in avion. Ce a urmat? Nu pot sa cred!

Un barbat a prins loc langa o fetita in avion. Micuta calatorea singura, urmand ca la aterizare sa o astepte unul dintre parinti.

Un barbat ateu a fost asezat langa o fetita in avion. El ura zborurile, asa ca pentru a a se mai linisti, s-a intors la fetita si a intrebat-o:

“Ce faci? Vrei sa vorbim? Zborurile lungi trec mult mai usor daca intri in conversatie cu cineva.”

Fetita, care tocmai incepuse sa citeasca din cartea ei, a ridicat privirea catre strainul de langa ea: “Despre ce ai vrea sa vorbim?” – a intrebat ea.

“Oh, nu stiu…” – a raspuns barbatul. “Ce zici de asta: de ce spunem ca exista Dumnezeu, Rai si nici iad.. sau viata dupa moarte? Toate acestea sunt o inventie a omenirii.” – a continuat el.

“Bine!” – a spus fetita zambind. “Insa inainte de a discuta despre asta, vreau sa imi raspundeti la o intrebare.”
“Da, sigur.” – a zis barbatul.

Citește și:

“Calul, berbecul si vaca sunt erbivori. Da?! Atunci, spuneti-mi, de ce calul are excrementele in forma de bila… vaca in forma de placinta… si berbecul in forma de masline?” – a intrebat fetita.

Dintr-o data, barbatul a devenit foarte serios: “Sa stii ca nu m-am gandit niciodata la asta…” – a spus el, cazand pe ganduri.

“Pai, vedeti, domnule… nu stiti absolut nimic, nici macar despre rahat… si vreti sa vorbim despre Dumnezeu.” – a fost replica fetitei. Apoi micuta s-a intors la cartea sa.

foto prima pagina: Tropical studio, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
28 Septembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.