Setari Cookie-uri

Acest baietel a fost trimis de parinti la internat. Ce a urmat? INCREDIBIL

Un baietel a fost trimis de catre parintii lui departe de casa, la o scoala cu internat.

Parintii au decis sa isi trimita sigurul copil la o scoala cu internat. Inainte de a fi trimis, micutul era cel mai bun elev din clasa sa, castiga competitii si lua cele mai bune note. Era un adevarat geniu.

Insa dupa plecarea de acasa, baietelul s-a schimbat foarte mult. Nu mai era atent la ore, notele erau in scadere… ura sa fie plecat de acasa. Statea singur aproape tot timpul si nici nu voia sa isi faca prieteni. Avea momente dificile, iar in anumite nopti se gandea la sinucidere. Toate acestea pentru ca se gandea ca nimanui nu ii pasa de el… si ca nici familia lui nu il iubeste.

Parintii lui au inceput sa isi faca griji. Chiar si asa, nu stiau ce este in neregula cu fiul lor. Asadar, tatal a decis sa mearga pana la el pentru a avea o discutie serioasa.

Cei doi s-au asezat pe malul lacului din apropierea scolii. Tatal a inceput sa ii puna cateva intrebari despre clase, profesori, prieteni, colegi. Dupa un timp tatal a spus: “Fiule, stii de ce sunt azi aici?”

Citește și:

Baietelul:”Pentru a imi verifica notele?”

Tatal: “Nu, nici vorba! Sunt aici pentru a iti spune ca esti cea mai importanta persoana pentru mine. Vreau sa te vad fericit. Nu imi pasa de notele tale. Imi pasa de tine. Imi pasa de fericirea ta. Tu esti viata mea.”

Aceste cuvinte l-au facut pe copil sa planga. El si-a imbratisat tatal si au stat asa timp de cateva minute.

Acum baiatul avea tot ce isi dorea. Stia ca cineva de pe acest pamant il iubeste profund. El insemna lumea pentru cineva. Copilul a ramas la internat… insa nu mai este niciodata trist.

Prea des subestimam puterea unei atingeri, a unui zambet, a unui cuvant bun, a unui sfat frumos, a unui compliment sincer sau a celui mai mic act de iubire… insa toate aceste lucruri marunte au un potential urias de a schimba o viata.

foto prima pagina: Andrew Lever, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Octombrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.