Setari Cookie-uri

Draga tata, nu iti face grij. Nu ma vei pierde niciodata!

O scrisoare sincera pentru tatal meu, omul care a facut numeroase sacrificii pentru ca mie sa imi fie bine.

Draga tata,

Parca ieri ma speriam de monstrii de sub patul meu… iar tu veneai in miezul noptii sa ma linistesti. Oare cand paianjenul care se ascundea in coltul camerei a devenit brusc mai putin terifiant? Acum tu nu mai vii sa ma salvezi, zdrobindu-l cu pantoful. Intotdeauna m-am intrebat cand am crescut atat de repede. Sincer, devine din ce in ce mai confuz… si anii tot trec.

Desi singurul lucru care nu se schimba niciodata esti tu, stanca mea.

Tu m-ai invatat ca disciplina, munca grea si rabdarea fac ca aceasta lume nebuna sa fie inca in picioare. Tu m-ai invatat, de asemenea, ca a manca acea lingura in plus de inghetata cand viata te pune la pamant si ca a lua o zi libera din cand in cand sunt esentiale pentru sanatatea oricui.

Ori de cate ori sufeream dupa alt baiat care parea diferit dar, in esenta, s-a dovedit a fi ca restul… tu erai acolo. Mereu faci ca totul sa para in regula, chiar daca este doar pentru moment. Doar ii intimidezi pe cei care trec pragul casei noastre… pentru ca ei sa stie cu cine au de-a face… si faci asta doar pentru a ii speria incat sa nu imi franga inima. Uneori se pare ca iubirea va fi imposibil de gasit pentru ca niciun barbat nu se compara cu tine. Dar cand voi gasi aceasta iubire intr-o zi… tu vei fi langa mine, conducandu-ma spre altar.

Citește și:

Stiu ca niciodata nu ti-a placut sa dansezi in public, dar facem pariu ca vom dansa pe melodia noastra preferata, indiferent de ce zici tu?

Intotdeauna iti voi fi recunoscatoare pentru tot ce ai facut pentru mine, iti voi multumi pentru sacrificiile pe care ai fost nevoit sa le faci. Esti cel care m-a ajutat sa fiu mai puternica. Stiu ca nu am fost fiica perfecta si, probabil, uneori am spus niste lucruri pe care mai tarziu le-am regretat. Cred ca temperamentul meu dificil l-am luat tot de la tine.

Idee este ca, indiferent de cat de mult trec anii si de distanta care va ajunge sa ne desparta… nimic nu va inlocui relatia noastra. Voi fi la casa mea, voi avea viata mea, copiii mei, responsabilitatile mele… insa nu voi uita ca tu si mama sunteti cei mai importanti pentru mine.

Voi ati fost langa mine intotdeauna, din ziua in care m-am nascut… si veti ramane pe primul loc pana in ziua in care voi muri. Sper sa nu uiti asta niciodata.

Citește și:

Te iubesc pana la luna si inapoi!

Pentru totdeauna, fiica ta mica!

foto prima pagina: MorganStudio, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
13 Octombrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.