Setari Cookie-uri

Pentru numele lui Dumnezeu, lasati femeia in pace!

Are fire de par albe, se da cu prea mult creion negru, poarta rochie fara sutien.

Nu multe femei pot pasi pe covorul rosu, furand fara efort toata atentia pe care o primea o gasca de fete Bond rafinate. Mai ales in cazul in care esti o mama a doi copii, cu un loc de munca de profil inalt, care a nascut in urma cu doar sase luni… si trebuie sa faci fata presiunilor incredibile pentru rolul tau in lumea intreaga.

Luni, Ducesa de Cambridge, a reusit sa fie in atentia tuturor la premiera mondiala a noului film James Bond, Spectre. Eleganta si frumos aranjata ca intotdeauna, Kate a stralucit intr-o rochie lunga din chiffon.

Si da, ochii lumii intregi au fost asupra ei. Si da, multi au fost cei care au laudat-o pentru frumusetea ei, fiind incantati de micile detalii: de la butoanele de cristal mici cusute pe manecile rochiei semnate Jenny Packham, la cerceii Robinson Pelham purtati de mama lui Kate in ziua nuntii fiicei sale.

Citește și:

Dar a mai existat un alt grup de oameni: o armata de critici care au inceput sa arunce cu noroi in stanga si in dreapta…. Cum ca este machiata cu prea mult negru… sau cum au reusit sa spuna ca nu le place cocul elegant aranjat doar pentru ca i se vad firele albe de par.

Cu toate acestea, nimic nu se compara cu faptul ca au spus ca este prea slaba pentru o mama care a nascut. Deci… in aceasta saptamana, o viitoare printesa a devenit batjocura online a unora care nici nu stiu ce sa mai faca pentru a iesi in evidenta?

Multi au dezbatut intens daca poarta sau nu sutien? Sau daca cineva atat de slab si cu sani atat de mici are nevoie de sutien?

Saracuta Kate. Frumoasa adolescenta dintr-un sat englezesc care a avut norocul (sau ghinionul) sa se indragosteasca de un print. Cum poate ea sa faca fata unor comentarii atat de rautacioase?
Nimic nu ar fi putut sa o pregateasca pentru presiunea nesfarsita de a fi membru al familiei regale, o multime de responsabilitati ca partenera a unui viitor rege.

Citește și:

Care dintre noi ar putea – sau si-ar dori – sa fie in locul ei si sa mearga in pantofii aceia minunati de la Jimmy Choos? Si, totusi… cei rai continua sa arunce cu noroi.

Critica principala este faptul ca ducesa a pierdut prea mult in greutate dupa nasterea lui Charlotte. De fapt… silueta ei mult prea firava a fost intotdeauna motiv de discutii: inainte de nunta, dupa nunta (prea slaba pentru a tine o sarcina) si in timpul sarcinii.

Oameni buni, incetati cu acuzatiile. Lasati femeia in pace. Amintiti-va ca ea este o femeie obisnuita, care nu a avut norocul de a fi invatata despre obligatiile regale inca de mica.

Are riduri pe frunte… si ce daca? Doar nu vreti sa o vedeti botoxata si cu fata umflata! Se da cu prea mult creion negru. Cine sunteti voi pentru a ii spune unei femei (fie ea si viitoare regina a Angliei) cum sa se machieze? Are fire albe de par… asa, si? Dupa o anumita varsta, tuturor ne apar firele albe. Nu poarta sutien. Cum ar fi fost ca la aceasta rochie superba sa isi puna un sutien alb, care sa fie vizibil la spate?

Citește și:

Kate este minunata asa cum este… doar nu vreti o regina precum Kim Kardashian?

Vizionare placuta


Kudika
1 Noiembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.