Setari Cookie-uri

Barbatul care este capabil sa tina piept intregii lumi pentru iubirea ta

Un barbat este, de fapt, femeia de langa el.

Nu este responsabilitatea lui sa darame peretii. Nu este responsabilitatea lui sa iti demonstreze ca nu este ca fostii tai iubiti. Nu este responsabilitatea lui sa te inteleaga si sa te ajute sa te relaxezi. Nu este responsabilitatea lui sa te iubeasca asa cum esti si sa iti accepte orice greseala. Nu este responsabilitatea lui sa te ajute sa mergi mai departe.

Nu este responsabilitatea lui sa iti repare inima franta si sa lipeasca piesele sparte din nou impreuna. TU esti cea care trebuie sa isi faca ordine in viata si sa se lupte cu trecutul.

Sarcina lui este sa iti dovedeasca in oricare zi, la orice ora, ca este de incredere, ca te iubeste neconditionat si ca iti este partener pe viata. Sarcina lui este sa iti arate cum reactioneaza la stres si la presiune. Este treaba lui sa iti dovedeasca faptul ca se poate descurca cu o femeie ca tine, fara urlete, tipete, lupta sau guga.

Citește și:

Este treaba lui sa iti ofere spatiu astfel incat sa te poti descurca de una singura in problemele pe care le ai. Este treaba lui sa te tina de mana, sa iti permita sa te sprijini pe el in momente dificile si sa iei putere din puterea lui. Este treaba lui sa fie cu capul pe umeri, increzator si iubitor.

Este treaba lui sa fie capabil sa se ridice in fata lumii intregi si sa spuna ca esti a lui si ca va fi langa tine pentru totdeauna.

foto prima pagina: Pixachi, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
28 Octombrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.