Setari Cookie-uri

Povestea mea: Dragilor, voi stiti ce inseamna semnul Baby on Board?

Majoritatea persoanelor folosesc gresit semnul Baby on Board. Ce inseamna de fapt acest semn?

Doua prietene foarte apropiate mi-au facut cadou cand am nascut un semn "Baby on Board". Stiti despre ce vorbesc: scris negru pe galben, de multe ori pus pe geamul din spatele masinii pentru a informa alti soferi ca tu calatoresti cu copii. E un fel de smiley face pe care oricine il poate recunoaste de la kilometri departare :))

Dar stiti ca acel semn nu este pentru a avertiza ceilalti soferi ca avem bebe in masina?

Cum este folosit de majoritatea soferilor: este pus pe geamul din spate al unei masini pentru a promova condusul in siguranta.

Scopul real: Semmnul Baby on Board este special realizat pentru a alerta paramedicii, in cazul unui accident, ca exista un copil care trebuie sa fie salvat.

Asadar, eu nu folosesc acest semn din rautate. Nu il folosesc pentru a ma lauda (chiar daca am cel mai dragut copil din lume). Si nu il folosesc pentru ca vreau anumite privilegii in trafic. Este simplu - eu folosesc semnul deoarece masina mea transporta o viata pretioasa, un suflet tanar. Si, in cele din urma, una dintre regulile de baza ale umanitatii este sa acordam o atentie speciala celor care sunt vulnerabili, nu?

Citește și:

Tatal meu mi-a spus intotdeauna: DACA VREI SA FII RESPECTATA, TREBUIE SA RESPECTI LA RANDUL TAU.

Asa ca intotdeauna scot semnul daca micutul meu nu este in masina. Nu vreau sa induc in eroare echipajele de urgenta in cazul unui accident. Stiu ca timpul este pretios intr-un accident si ultimul lucru pe care politia trebuie sa il faca este sa caute un copil inexistent in masina.

foto prima pagina: Arcady + Alena Ozerova, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
30 Octombrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.