Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!
Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!

Un domn de varsta mijlocie a intrat in magazinul de cosmetice si a mers direct la produsele de machiaj. Fetele de la vanzari s-au apropiat de el presupunand ca isi doreste sa cumpere un cadou pentru sotia lui.

Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!

Spre surprinderea lor, el le-a rugat sa il invete cum sa aplice un machiaj. Tinerele erau foarte surprinse, insa au dat dovada de profesionalism si i-au tinut o lectie de machiaj. El isi lua notite detaliate pe parcursul lectiei; la final, una dintre fete nu si-a mai putut stapani curiozitatea si l-a intrebat de ce vrea sa stie asta.

El a raspuns: “Draga mea sotie si-a pierdut recent vederea intr-un accident teribil. Suntem casatoriti de trei decenii si ea stie ca eu o vad ca fiind cea mai frumoasa femeie din lume. Dar acum, cand iesim pe strada, nu mai are incredere in ea ca inainte. Am venit aici pentru ca vreau sa o ajut sa fie femeia care era inainte; si daca pot face asta cu ajutorul machiajului pentru a se simti frumoasa, atunci o voi face… de fiecare data cand va avea nevoie.

foto prima pagina: BlueSkyImage, Shutterstock

Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: