Setari Cookie-uri

Aceasta femeie a ramas insarcinata, apoi a fost ceruta de sotie de iubitul ei

Aceasta tanara a ramas insarcinata si a decis sa se casatoreasca. Insa asta s-a intamplat.

Cand aveam 7 ani:

Eu: Mama, de ce plangi? Te-a suparat cineva?
Mama (stergandu-si lacrimile): Nu, draga mea. Nimeni nu m-a suparat… De ce as plange cand ingerasul meu este aici?! Spune-mi, cum a fost prima zi de scoala?

Cand aveam 10 ani:

Eu: Mama, de ce plangi? Te-a suparat cineva?
Mama (stergandu-si lacrimile): Nu, puiule… nimeni nu m-a suparat. Si, uite, nu plang! Hai sa iti pregatesc pranzul. Vrei ca apoi sa ne uitam impreuna la desenele tale preferate?

Cand aveam 15 ani:

Eu: Mama, de ce plangi? Te-a suparat cineva?
Mama (stergandu-si lacrimile): Nu, nici vorba, draga mea. Uneori lucrurile sunt dificile. Dar asta este viata. Sunt foarte bine… pana la urma am cea mai frumoasa fiica din lume. Spune-mi… cum te-ai descurcat la examene.

Acum… cand am 21 de ani:

Eu: Mama, de ce plangi? Te-a suparat cineva?
Mama (stergandu-si lacrimile): Nu, fata mea… De ce as plange? In sfarsit esti acasa… sunt foarte fericita! Sunt convinsa ca la facultate nu mananci bine. Ia zi-mi, ce vrei sa iti pregatesc astazi?

Citește și:

Stiu ca mama nu este fericita alaturi de tatal meu; sunt impreuna doar pentru ca ea a ramas insarcinata cu mine si au decis sa se casatoreasca pentru ca eu sa ma nasc intr-o familie adevarata. Ea a renuntat la viata ei pentru a se lega de un barbat pe care nu il iubeste… si, chiar si acum, refuza sa divorteze doar pentru ca eu sa stiu ca ii am pe amandoi aproape. Indiferent de cat de dificil ii este, intotdeauna reuseste sa isi adune fortele… nu lasa ca dramele din familie sa ma afecteze… nu lasa ca depresia si ura sa se infiltreze in sufletul meu… vrea doar ca eu sa fiu fericita! Insa nu stie ca durerea ei ajunge si la mine. Se sacrifica de dragul meu si este atat de greu sa stii ca a refuzat dreptul de a fi fericita doar pentru a ma avea pe mine.

foto prima pagina: Nina Buday, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
11 Noiembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.