Setari Cookie-uri

I-a spus mamei sale ca vrea sa divorteze. Ce a facut femeia? INCREDIBIL

Dupa ani intregi de suferinta, o tanara a mers la mama ei si a anuntat-o ca vrea sa divorteze. Apoi, femeia a facut asta.

O femeie s-a casatorit cu barbatul visurilor sale. La sfarsitul petrecerii de nunta, mama ei a venit cu o cutie in care era o suma destul de mare de bani.

Mama: “Draga mea, ia acesti bani. Foloseste cutia ca o dovada a vietii de femeie casatorita. Atunci cand exista un moment fericit in noua ta viata, pune niste bani aici si lasa un biletel in care sa spui despre ce este vorba. Cu cat este mai frumos momentul, cu atat suma ar trebui sa fie mai mare. Eu am facut primul pas astazi. Acum este timpul ca tu si sotul tau sa faceti la fel. Cand va veti uita inapoi la anii frumosi petrecuti impreuna, veti intelege ce inseamna adevarata fericire.”

Femeia i-a impartasit acest lucru sotului sau. Amandoi au considerat ca este o idee foarte buna si au fost nerabdatori sa incarce cutia cu bani si momente speciale.

Timpul a trecut…

7 februarie: 300 de lei – prima zi de nastere dupa casatorie;

Citește și:

1 mar: 200 de lei – majorarea salariului femeii;

20 mar: 200 de lei – excursie in Bali;

15 apr: 1.000 de lei – femeia a ramas insarcinata;

1 iunie: 500 de lei – barbatul a fost promovat.

… si asa mai departe…

Cu toate acestea, dupa ani si ani au aparut conflictele. Cei doi se certau chiar si din cele mai banale probleme. Nu mai vorbeau aproape deloc si ajunsesera sa regrete ca s-au casatorit.

Intr-o zi, femeia a mers la mama ei si i-a spus: “Mama, nu mai suport! Am vorbit amandoi si am decis sa divortam. Nu-mi pot imagina cum am decis sa ma casatoresc cu acest barbat.”

Mama: “Fata mea, te inteleg. Trebuie sa fii fericita. Dar inainte de a divorta, te rog sa faci ceva pentru mine. Iti amintesti de cutia pe care ti-am dat-o in ziua nuntii tale? Scoate toti banii de acolo si imparte-i cu el. Bucurati-va de ei inainte de a va desparti.”

Citește și:

Femeia s-a gandit ca poate face asta. A mers acasa, a scos cutia din sertarul de sus al sifonierului si a observat ca era prafuita… trecusera ani intregi de cand nu mai pusese niciun ban in ea. Cad a deschis-o, a gasit biletelele cu momentele fericite… apoi si-a amintit de bucuria si fericirea pe care a trait-o. Ochii ei s-au umplut imediat de lacrimi. A coborat in bucatarie si acolo era el… i-a inmanat cutia si i-a cerut sa cheltuiasca el banii inainte de a semna actele de divort. Pe ea nu a lasat-o sufletul sa faca asta.

A doua zi, dimineata, s-a trezit… el plecase la munca. Pe noptiera ei era asezata cutiuta; cand a deschis-o, a vazut 5.000 de lei infasurati intr-o hartie. Cand a desfacut hartia, a observat ca pe ea era un scris de mana:

Aceasta este ziua in care mi-am dat seama cat de mult te-am iubit in toti acesti ani si cata fericire mi-ai adus.

Citește și:

foto prima pagina: Versta, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
18 Noiembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.