Setari Cookie-uri

Foarte putini oameni stiu povestea incredibila a acestui actor

Aceasta este una dintre cele mai inspirationale povesti spuse vreodata. Viata lui poate fi o lectie de viata pentru noi toti.

Numele lui este Sylvester Stallone, unul dintre cei mai cunoscuti actori din filmele de la Hollywood. El a inceput de la zero; a fost un moment in care era atat de sarac incat a fost nevoit sa vanda bijuteriile sotiei pentru a supravietui. Lucrurile au fost foarte dificile si la un moment dat chiar a ramas fara adapost… a dormit intr-o statie de autobuz din New York timp de trei zile. Nu isi permitea sa plateasca chirie si nici sa isi cumpere alimente. Cel mai greu moment a fost atunci cand a incercat sa isi vanda cainele oricarui strain. Nu avea bani pentru a hrani animalul, asa ca l-a vandut cu doar 25 de dolari. Chiar el povestea ca a plecat plangand cand a facut asta.

Doua saptamani mai tarziu, el a vazut un meci de box intre Mohammed Ali si Chuck Wepner; acel meci a fost inspiratia lui pentru a scrie scenariul pentru celebrul film Rocky. A scris timp de 20 de ore fara oprire.

Citește și:

A mers la producatori si a incercat sa il vanda. A primit o oferta de 125.000 de dolari pentru script… singura lui cerinta era sa joace in film ca actorul principal, insa producatorii nu au fost de acord. I-au spus ca este urat si ca vorbeste ciudat. Ei voiau filmul lui doar…. Stallone a refuzat oferta.

Dupa un timp, cei de la studio au fost de acord, i-au oferit 35.000 de dolari pentru scenariu si au acceptat ca el sa fie personajul principal… Restul este istorie.

Filmul a castigat cel mai bun film, cea mai buna regie si cel mai bun montaj la Premiile Oscar. Stallone chiar a fost nominalizat pentru premiul Cel mai buna ctor.

Stiti care a fost primul lucru pe care l-a cumparat din banii primiti de pe urma filmului? Si-a cumparat cainele vandut. Da, el a iubit atat de mult acel caine incat a stat trei zile si a asteptat sa treaca omul care l-a cumparat de la el. In a treia zi, el l-a intalnit pe acel barbat… i-a explicat de ce a vandut animalul si i-a propus sa il cumpere cu 100 de dolari.

Citește și:

Omul a refuzat… Stallone i-a oferit 500 de dolari. A refuzat si atunci… i-a oferit 1.000 de dolari… Credeti sau nu, Stallone a platit 15.000 de dolari pentru cainele pe care l-a vandut cu doar 25 de dolari in urma cu cateva luni.

Astazi, acel barbat care a dormit intr-o statie de autobuz si si-a vandut cainele pentru ca nu isi mai permitea sa il hraneasca este unul dintre cei mai importanti actori din lume.

Este dificil sa nu ai bani. Este chiar foarte rau. Ati avut vreodata un vis? Un vis minunat, insa v-a fost teama sa va puneti ideile in aplicare? Credeti ca nu veti reusi? Sunteti prea nesemnificativi pentru a va realiza profesional! Pe naiba! Niciodata nu este usor.

Viata este grea. Oportunitatile trec, nu stau sa astepte pe nimeni. Lumea este dura… usile se inchid in fata ta. Sperantele sunt distruse… dar niciodata nu va lasati invinsi. Continuati sa visati… si munciti din greu pentru ceea ce va doriti!

Citește și:

foto prima pagina: Everett Collection, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
19 Noiembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.