Setari Cookie-uri

Un baietel de cinci ani a inceput sa injure in fata mamei lui. Ce a facut femeia?

Mama lui a ramas fara cuvinte cand si-a auzit fiul injurand ca la usa cortului. Apoi a facut ASTA!

O mama isi vedea de treburile din bucatarie, in timp ce fiul sau se juca in camera de zi cu noul tren electric primit cadou de ziua lui. Ea a auzit ca trenul s-a oprit, iar fiul a inceput sa vorbeasca pe un ton foarte serios:

Voi, toti nebunii care vor sa coboare, iesiti dracului din trenul meu! Aceasta este ultima oprire! Si toti ticalosii care vor sa urce in tren, luati-va labele de pe trenul meu… pentru ca nu mai merge nicaieri.

Ingrozita de ce a auzit, mama s-a dus imediat la fiul lui si i-a spus:

Noi nu folosim acest tip de limbaj in aceasta casa. Acum vreau sa te duci in camera ta si sa ramai acolo timp de doua ore. Cand iesi, te poti juca in continuare… dar vreau sa vorbesti frumos!

Doua ore mai tarziu, fiul a iesit din dormitor si si-a reluat joaca. In scurt timp trenul s-a oprit… si mama si-a auzit fiul spunand:

Citește și:

Toti pasagerii… Va rog sa va strangeti lucrurile si sa coborati, aceasta este ultima statie. Va multumesc pentru ca ati calatorit cu mine si sper ca ati avut o calatorie placuta. Va astept cu mare drag in curand.

Pentru cei care urca in tren pentru urmatoarea calatorie, va rog sa nu uitati ca in trenul meu este interzis fumatul. Sper ca veti avea o calatorie placuta si relaxanta astazi.

Mama a inceput sa zambeasca… apoi copilul a adaugat:

Iar pentru cei care sunt suparati cu privire la intarzierea de doura ore, va rog sa ii faceti reclamatie ticaloasei din bucatarie!

foto prima pagina: Twin Design, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
3 Decembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.