Kudika
13 Decembrie 2015

Aceasta varianta de tort cu biscuiti este atat de buna incat se gaseste si in meniul restaurantelor de lux.

Mai tineti minte de salamul de biscuiti facut de mame si bunici in copilarie? Ei bine aceasta este o varianta asemanatoare, insa care deja se serveste la mai multe restaurante de lux din lume.

Nu are nevoie de coacere, contine biscuiti zdrobiti, sirop de ciocolata si nuci prajite ... si imediat ce il vei incerca, va deveni desertul tau preferat.

Ingredientele necesare: pentru aproximativ 10 portii:
- 800 de grame de biscuiti digestivi;
- 100 grame de nuci (sau alune fara sare) prajite si usor tocate.

Sirop de ciocolata:
- 200 de grame de zahar;
- 60 de grame de pudra de cacao;
- 240 ml de apa;
- 150 grame de unt;
- o lingurita esenta de vanilie.

Crema de ciocolata:
- 120 grame frisca;
- 120 grame de ciocolata amaruie maruntita.

foto prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: