Setari Cookie-uri

Advertorial Saptamana cadourilor incepe miercuri!

Daruieste mai departe alaturi de Eau Thermale Avene Romania printr-un super concurs pe pagina de Facebook Avene.

Advertorial

De Sarbatori fiecare cauta un cadou pentru cei dragi, iar Avene te te ajuta sa gasesti exact ce ai nevoie fara sa depui prea mult efort. Mai exact trebuie doar sa te gandesti la persoana caruia vrei sa-i faci o supriza Craciunul acesta.

Nu stii ce cadouri sa le oferi celor dragi, iar lipsa inspiratiei se transforma in una dintre cele mai mari griji? In perioada Sarbatorilor Eau Thermale Avene te ajuta sa daruiesti cuiva drag un cadou cu ajutorul unei campanii facute special pentru tine.

#daruiesteAvene printr-un Concurs!

avene

Initiativa “Daruieste mai departe” ofera tuturor ocazia de primi un cadou ce poate fi daruit mai departe. Campania se desfasoara vreme de 3 saptamani pe pagina de facebook Eau Thermale Avene Romania.
In fiecare saptamana, pana in ziua de Craciun, sunt oferite 50 de cadouri care constau in 50 ape termale Avene 300 ml, celor care vor sa daruiasca la randul lor si au nevoie de un cadou special pentru cineva care conteaza.

Tot ce trebuie se faci este sa te gandesti cui ai vrea sa-i faci o supriza si sa-i oferi un cadou special, sa-i dai tag in comentarii, apoi sa publici pe pagina ta de facebook imaginea concursului si sa folosesti hashtagul #daruiesteAvene. Nu mai astepta si „Daruieste mai departe” cadourile mult asteptate de Craciun.

Participa acum la #daruiesteAvene si castiga un cadou special!

La finalul fiecarei saptamani de concurs, mai exact in ziele de marti, vor fi alese 50 de castigatoare care vor primi una din cele 50 de ape termale maxi-size cadou, pe care sa le daruiasca mai departe.

Campania „Daruieste mai departe” este dovada publica a dragostei si afectiunii pe care o purtam celor dragi noua, in felul acesta dovedindu-le cat de mult conteaza pentru noi.

Despre Apa Termala Avene

Apa termala sub forma de spray de la Avene este imbuteliata direct de la sursa, folosind apa termala de la Baile Herculane, avand proprietati calmante, anti-iritante si anti-inflamatorii. Este recomandata in special pentru pielea sensibila, hipersensibila, alergica sau iritata.

Apa termala Avene poate fi folosita cu precadere pentru calmarea alergiilor, a mancarimilor, dupa proceduri chirurgicale, arsuri solare, dupa efort fizic, epilare, ca tonic, pentru racorire, oferindu-ti o senzatie de catifelare si calmare.

Mai multe detalii despre Campania „Daruieste mai departe” sustinuta de Avene puteti gasi pe pagina oficiala de facebook Eau Thermale Avene Romania.


Kudika
16 Decembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.