Aceasta paine cu ceapa calita este de departe una dintre cele mai bune retete pe care le poti face acasa. Crocanta la exterior, moale si pufoasa in interior, aceasta paine miroase minunat in intreaga casa atunci cand este la cuptor.

Par deshidratat, aspru si lipsit de stralucire? Am gasit solutia!

O putem consuma imediat, fierbinte, simplu sau cu ulei de masline extravirgin, unt, pate de casa.

Ingredientele necesare pentru a o pregati:

pentru ceapa calita:

- ceapa calita;
- ceapa verde tocata;
- 2 linguri de ulei de masline;
- sare;

pentru aluat:

- 500 g faina;
- 5 g de sare;
- 25 g drojdie proaspata;
- o legatura de ceapa verde;
- 320 ml apa calda.

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.

foto prima pagina: captura Youtube

Cum sa faci paine FARA FAINA (si fara framantare)? Este cea mai buna reteta
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: