Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!
Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!

Acesti copilasi se confrunta cu o decizie foarte grea; ei au primit tot ce au vrut de Craciun, insa pe langa cadourile minunate li s-a oferit si cadoul pentru parintii lor. Apoi au fost pusi in fata unei situatii destul de dificile: au fost nevoiti sa aleaga un singur cadou: cadoul mult visat sau cadoul pentru familia lor.

Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]

Copiii provin din familii nevoiase, parintii lor neputand sa isi permita nici macar cumpararea unui bradut de Craciun. De aceea micutii au fost supusi unui test; reporterul i-a intrebat ce si-ar dori sa primeasca de Craciun. Raspunsurile lor au fost directe: un laptop, un playstation, o casuta pentru papusi si multe altele. Apoi li s-a pus o alta intrebare: ce si-ar dori mamele lor de Craciun. Din nou, copiii au raspuns: o bjituterie, un filtru de cafea, rochii.

In scurt timp pe masa din fata lor au venit cadourile mult asteptate... insa, pe langa acestea, au venit si cadourile pentru familia lor. Dupa o scurta clipa de fericire, ei au fost rugati sa faca cea mai dificila alegere: sa ia cadourile mult visate sau sa ia cadourile pentru cele care le-au dat viata.

Ce au ales vedeti in clipul de mai jos.

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.

foto prima pagina: captura Youtube

Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: