Setari Cookie-uri

Acest copil a fost rugat sa aleaga intre cadoul mult visat si un cadou pentru parintii lui. Ce a urmat?

Acest copil a fost nevoit sa faca o decizie neasteptata: sa primeasca un cadou pe care si-l doreste de foarte mult timp sau sa ia un cadou pentru parintii lui.

Acesti copilasi se confrunta cu o decizie foarte grea; ei au primit tot ce au vrut de Craciun, insa pe langa cadourile minunate li s-a oferit si cadoul pentru parintii lor. Apoi au fost pusi in fata unei situatii destul de dificile: au fost nevoiti sa aleaga un singur cadou: cadoul mult visat sau cadoul pentru familia lor.

Copiii provin din familii nevoiase, parintii lor neputand sa isi permita nici macar cumpararea unui bradut de Craciun. De aceea micutii au fost supusi unui test; reporterul i-a intrebat ce si-ar dori sa primeasca de Craciun. Raspunsurile lor au fost directe: un laptop, un playstation, o casuta pentru papusi si multe altele. Apoi li s-a pus o alta intrebare: ce si-ar dori mamele lor de Craciun. Din nou, copiii au raspuns: o bjituterie, un filtru de cafea, rochii.

In scurt timp pe masa din fata lor au venit cadourile mult asteptate... insa, pe langa acestea, au venit si cadourile pentru familia lor. Dupa o scurta clipa de fericire, ei au fost rugati sa faca cea mai dificila alegere: sa ia cadourile mult visate sau sa ia cadourile pentru cele care le-au dat viata.

Citește și:

Ce au ales vedeti in clipul de mai jos.

foto prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
30 Decembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.