Setari Cookie-uri

Scrisoare deschisa catre bunica mea din Rai

Un mic biletel catre cei care nu mai sunt printre noi. Nu aveti idee cat de dor ne este de voi.

Draga mea bunica,

Pur si simplu... imi este foarte dor de tine.

Este greu sa te gandesti cat timp a trecut si cati ani vor mai fi fara a fi langa mine. Vor trece zile de nastere, vacante, intrarea la facultate, absolvirea facultatii.... eu inca ma gandesc sa iau telefonul si sa te sun pentru a iti spune ceva important sau chiar prostesc... Esti prima persoana careia vreau sa ii spun absolut totul.

Fie ca vreau sa te sun pentru a iti spune despre un loc de munca sau pentru a ma calma dupa o zi dificila, vreau sa stii ca pe tine te-as suna pentru orice. Pun pariu ca indiferent de ce ti-as spune, tu ai aprecia faptul ca m-am gandit la tine. Imi pare rau ca nu ti-am spus de fiecare data cat de mult te iubesc... stiai asta foarte bine, insa regret ca nu ai auzit aceste doua cuvinte chiar de la mine.

Ironic sau nu, sa stii ca singura persoana cu care vreau sa vorbesc despre cat de mult doare cand ma gandesc la tine si stiu ca nu mai esti... esti tot tu. Este o nebunie sa stiu ca vin acasa la tine si nu te mai gasesc in camera ta. De multe ori oamenii spun "Apreciaza lucrurile mici deoarece acestea devin lucuri mari." Mi-as dori sa fi stiut asta inainte, cand tu inca erai aici.

Citește și:

In ciuda faptului ca nu mai esti langa mine, eu inca zambesc cand ma uit la pozele cu tine. Sunetele rasului tau sunt permanent gravate in mintea mea. Nu voi uita niciodata ca imbratisarea ta ma facea sa ma simt in siguranta. Bratele deschise si iubitoare sunt cele care imi lipsesc cel mai mult.

Ai fost, esti si vei ramane intotdeauna prima persoana la care ma gandesc cand ma trezesc dimineata si ultima persoana din mintea mea atunci cand merg la culcare. Si vreau sa stii ca toti te iubim si nu te vom uita niciodata.

Fiecare lectie, poveste si amintire reprezinta o comoara ce vor fi pastrate in siguranta in sufletul nostru, oamenii care te iubesc si care iti simt lipsa. Ai grija de toti prietenii si membrii familiei care au venit sa ti se alature. Te iubim si ne este foarte dor de tine; nu trece o zi fara sa nu ne gandim la tine.

Cu iubire,

Cea care iti simte cel mai mult lipsa.

Citește și:

foto prima pagina: Halfpoint, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
2 Ianuarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.