1. Corpul ei, alegerile ei

Alege un barbat care te face mereu sa zambesti

Acest lucru este valabil in orice situatie, de la modul in care cum isi poarta parul la alegerile cu privire la nastere. Respecta-i dreptul de a alege.

2. Intotdeauna demonstreaza-i ca o iubesti

Fiind cel mai mare fan al ei este cel mai bun mod de a ii arata sprijinul emotional pe care i-l oferi. Daca o iubesti, ea ar trebui sa stie intotdeauna ca tu esti de partea ei oricand.

3. Increderea si onestitatea sunt cruciale

Daca nu ai incredere in ea, nu ai nimic. Increderea poate fi construita doar prin comunicare sincera si onesta.

4. Lupta pentru a o merita

Calatoria nu se incheie in momentul in care ii castigi inima. Multi barbati au tendinta sa se opreasca in momentul in care femeia visurilor este de partea lor. Nu face asta. Arata-i zi de zi ca ea merita tot efortul.

5. Micile detalii fac diferenta

Acorda o atentie deosebita detaliilor... si asta nu inseamna sa observi cand se tunde diferita. Ascultand-o cand are nevoie, iubeste-o cand este la pamant si apreciaz-o cand se aranjeaza pentru tine.

6. Nu trebuie ca tu sa fii intotdeauna solutia

Uneori, oamenii au nevoie sa se simta liberi. Cand este suparata si are nevoie sa fie singura, ofera-i acea libertate. Uneori, este suficient doar sa o asculti si sa ii oferi o imbratisare.

7. Sinceritatea este frumoasa

Dragostea adevarata inseamna sa ii arati adevarata fata. Daca nu te poti descurca in fata celui mai mare secret al ei sau iti este teama sa ii spui gandurile... atunci trebuie sa te gandesti daca esti pe drumul cel bun.

8. Oamenii se mai schimba

Persoana de acum nu va fi aceeasi persoana in viitor. Chiar daca are lucruri la care lucreaza, tu esti cel care trebuie sa o ajute sa fie asa cum isi doreste.

9. Pune-o pe primul loc

Femeile, de obicei, pun nevoile celor dragi inaintea problemelor lor. Asigura-te ca nevoile si interesele ei sunt indeplinite de tine.

sursa material: positivemed.com

foto prima pagina: AstroStar, Shutterstock

Fii femeia pe care niciun barbat n-ar vrea sa o piarda!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: