Setari Cookie-uri

Cand spune ca esti prea buna pentru el, CREDE-L!

Femeie, te-ai nascut pentru a fi iubita... nu pentru a fi ranita.

Cand spune ca esti prea buna pentru el, crede-l.
Cand spune ca nu te merita, crede-l.
Cand spune ca nu este pregatit pentru o relatie serioasa, crede-l.
Cand spune ca nu crede in suflete pereche, crede-l.
Cand spune ca vrea sa fiti doar prieteni, crede-l.
Cand spune "Nu ne potrivim", crede-l.

NU il poti schimba, dragostea ta nu il poate schimba, feminitatea ta nu il poate schimba, generozitatea ta si angajamentul fata de el nu il pot schimba.

Barbatii nu te avertizeaza sa stai departe de ei in incercarea de a te provoca pentru a ii schimba sau pentru a gasi binele din ei. Ei iti cer sa ii crezi si stabilesc un standard doar pentru a fi mai buni pana in momentul in care obtin ce isi doresc de la tine.

Ei cersesc sa le auzi strigatul nu pentru a ii ajuta sau pentru a ii schimba.

Daca un barbat spune "Sunt un nemernic", el crede ca meriti o avertizare pentru ca stie ca la un moment dat o sa fie un ticalos cu tine. Acesta este testul... in momentul in care iti face aceasta marturisire verifica daca standardele tale sunt suficient de scazute pentru a accepta un ticalos in viata ta.

Citește și:

Asadar... Sunt barbatii nemernici?

Nu este o incercare de a te face sa spui lucrurile frumoase pe care le vezi in el, este permisiunea de a iti spune ca este un nemernic pentru totdeauna!

Nici macar el nu vrea ca tu sa accepti aceasta versiune a lui. Continua sa spere ca va intalni o femeie care isi cunoaste valoarea si va pleca imediat de langa el... astfel incat sa caute un motiv pentru a se schimba. Nu pentru tine, ci pentru el.

Un barbat nu se va schimba niciodata pentru tine... este un ticalos, iti amintesti? De ce un astfel de om ar accepta sa faca compromisuri pentru altcineva?

El este dornic sa se schimbe pentru el... si ABIA apoi poate aparea in viata ta ca un barbat adevarat. Aceasta versiune mai buna a lui te va inspira sa fii cea mai buna versiune a ta...

Ai rabdare... vei stii cand vei intalni barbatul adevarat.

foto interior si prima pagina: GlebStock, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Ianuarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.