Setari Cookie-uri

Lectie de viata de la bunica: Nu te multumi cu putin, tu meriti iubirea adevarata

Cei care au uitat sa fie pasionali, au uitat sa iubeasca, au uitat sa traiasca.

Am purtat o discutie foarte interesanta cu bunica zilele trecute; a fost o adevarata lectie de viata pentru mine.

"Ce se intampla atunci cand esti intr-o relatie de multi ani... dispare scanteia dintre parteneri dupa o perioada de timp? Mai exista pasiune si iubire?"

Draga mea nepoata:

"Aceasta este o situatie pe care putine persoane o inteleg; dragostea si dorinta nu s-au stins, nici macar nu s-au redus. Ele sunt acolo, numai ca problemele, stresul si rutina ajung sa fie mai importante decat un moment cu partenerul de cuplu.

Intr-o relatie este nevoie de doi parteneri pentru ca dragostea sa fie in continuare vie. Este nevoie de dorinta, de pasiune, de sentimente, de sinceritate... si niciodata de plictiseala.

Care este secretul din spatele unei relatii fericite? Cum poti fi tot mai atrasa de barbatul de langa tine cu fiecare zi ce trece? Cum sa simti fluturi in stomac in momentul in care te saruta?

Citește și:

Ei bine... AMANDOI TREBUIE SA DEPUNETI EFORT PENTRU A FI FERICITI

Cu cat depui mai mult efort, cu atat lucrurile se schimba in mai bine; cu atat devii mai atractiva, mai fericita, mai emotionala, mai spirituala. Trebuie sa ai o relatie puternica in special cu corpul tau, sa ai grija de tine si sa te respecti ca femeie. Trebuie sa fii eleganta si sa te simti confortabil in pielea ta.

Tu si partenerul tau sunteti doua persoane diferite, cu stari diferite, sentimente diferite, probleme diferite. Faptul ca locuiti impreuna si impartiti o viata inseamna sa faceti compromisuri. Loialitatea este importanta, angajamentul este un scop pentru a trai fericiti pana la adanci batraneti. Nu mergeti niciodata la culcare suparati... trebuie sa aveti o legatura pe care nimeni si nimic nu o poate rupe....

In cazul in care nu l-ai gasit inca, asteapta. Va veni si momentul tau.

Citește și:

Asteapta un barbat care te poate atinge fara a folosi mainile, un barbat care poate vorbi cu tine fara sa spuna un cuvant, un barbat care iti poate citi sufletul si care te poate duce in locuri despre care nici nu stiai ca exista... Asteapta un barbat care sa te respecte si sa te iubeasca.

Nu te multumi cu putin, tu meriti iubirea adevarata."

foto prima pagina: Kuznetcov_Konstantin, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
23 Ianuarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.