Setari Cookie-uri

Sunt mama. Dar sunt si femeie!

Mesajul acestei mamici a devenit viral pe internet.

Pentru femeia din parc care se uita pe telefonul ei, ignorandu-si copiii… Te inteleg! Bravo pentru ca nu ai ascultat sfaturile expertilor de a fi atenta 24 de ore pe zi. Bravo pentru ca nu ti-a pasat de privirile atente ale mamelor din grupul grijuliu.

Pentru femeia care lasa gramezi de vase nespalate in chiuveta si iese pe usa fara nicio remuscare pentru o cafea cu prietenii ei… Te inteleg! A fi o mama buna sau o sotie buna nu inseamna ca trebuie sa iti petreci viata spaland si curatand casa. Daca lasi vasele nespalate pentru mult timp, prietenii tai vor incepe sa le spele pentru tine.. Crede-ma!

Pentru femeia care sta dupa medici, asteptand rabdatoare sa primeasca cateva antidepresive… Te inteleg!

Depresia post natala este o tarfa putin nepoliticoasa. Tu inca mai poti, nu te da batuta, arati ca o regina care se adapteaza schimbarilor. Pentru mine, esti un model! Esti puternica, insa nu este nicio problema sa ceri ajutor.

Citește și:

Pentru femeia care nu a pierdut toate kilogramele acumulate in timpul sarcinii… Te inteleg!

O slujba noua de 24 de ore de munca pe zi, care nu este platit si la care nu vei mai renunta intreaga ta viata nu trebuie sa te faca sa renunti la tort. Mananca tort… de fapt, mananca toata ziua tort si da-l dracu pe cel care indrazneste sa spuna ceva despre asta. Corpul tau dupa nastere nu este, brusc, subiect de discutie in public.

Cu multa dragoste,

O mama, a carei zile sunt pline de obstacole si mini victorii, cu o inima care va bate intotdeauna pentru acesti pui de oameni.

sursa material: Constance Hall, Facebook

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
25 Ianuarie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.