Setari Cookie-uri

Un mesaj minunat intr-o poveste scurta

In fiecare minut de furie ajungi sa pierzi 60 de secunde de fericire. Viata este limitata.

La un seminar participau 500 de oameni. Dintr-o data, difuzorul s-a oprit... iar profesorul s-a gandit sa faca o activitate de grup. El a inceput sa ofere fiecarei persoane cate un balon.

Toti oamenii au fost rugati sa isi scrie numele lor pe balon cu un marker, apoi toate baloanele au fost stranse de cineva si puse intr-o alta camera. Cei prezenti la curs au fost dusi in camera respectiva, unde profesorul le-a cerut sa caute balonul cu numele lor. Timp la dispozitie: doar cinci minute.

Toata lumea a inceput sa caute disperata... se ciocneau unii cu altii, se impingeau si chiar ajunsesera sa se jigneasca.

Timpul a trecut si nimeni nu a fost in stare sa isi gaseasca propriul balon. Apoi profesorul a cerut fiecarei persoane sa ia aleatoriu cate un balon si sa il ofere persoanei al carei nume era scris pe balon. In doar cateva minute toata lumea avea propriul balon.

Citește și:

Morala: Aceste lucruri se intampla si in viata noastra. Toata lumea este disperata sa caute fericirea peste tot, nestiind unde se afla. Fericirea noastra depinde de fericirea altor oameni. Ofera-le fericire celor din jurul tau... asa vei primi si tu fericire. Si da, acesta este scopul vietii... cautarea fericirii.

foto prima pagina: Sunny studio, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
20 Februarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.