Setari Cookie-uri

Barbatul care ar face orice sa te aiba!

Un barbat bun te va iubi pentru toate lucrurile pe care le apreciaza la tine. Un barbat extraordinar te va iubi pentru toate lucrurile dificile din viata ta, pentru care ai luptat sa le depasesti.

Nu a existat si nici nu va exista vreodata un barbat care sa raspunda "perfect" oricarui sentiment pe care il ai; DAR, felul in care un barbat raspunde sentimentelor tale te va ajuta sa intelegi la ce fel de relatie te poti astepta din partea lui.

De aceea invata sa astepti si sa nu te dai batuta. Nu te multumi cu putin. Tu meriti mult mai mult. Suferinta poate fi trecatoare doar daca tu esti dispusa sa ii pui capat. Fiecare relatie are urcusuri si coborasuri, insa niciodata nu trebuie sa mearga din rau in si mai rau. Ai grija de tine si incearca sa iti dai seama cat valorezi. Esti UNICA, esti o femeie minunata!

Barbatul care ar face orice sa te aiba nu te-ar rani niciodata, ci din contra... acest barbat ar fi cel mai fericit ca l-ai ales pe el. Ti-ar fi partener nu doar la bine, ci si la rau. Te-ar sprijini in fiecare decizie dificila pe care ar trebui sa o iei. Ti-ar sta alaturi in cele mai urate momente. Te-ar ajuta sa treci peste cosmarurile vietii. Ti-ar face ziua mai frumoasa doar cu un zambet.

Citește și:

Daca inca nu este in viata ta, va veni la un moment dat. Ai doar incredere ca pentru tine exista cineva special, gata sa faca orice... sa fie sufletul tau pereche prin aceasta viata.

Asteapta barbatul care va ramane langa tine chiar si atunci cand totul pare sa se darame in jurul vostru; un barbat care te protejeaza si te face sa te simti in siguranta... un barbat care are loc pentru tine in inima lui indiferent de nevoile pe care le ai. Un barbat care poate spune daca se paote alinia cu adevarul sau. Un barbat care te pune pe primul loc, fara ezitare. Un barbat care te asculta, desi nu are timp. Un barbat care stie ca esti speciala. Un barbat care iti spune ca dintre toate femeile din lume... tu esti aleasa.

foto prima pagina: Hrecheniuk Oleksii, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
24 Februarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.