Setari Cookie-uri

Sotia lui a orbit. Ce a facut acest batranel pentru ea? Nu pot sa cred

Un gest minunat facut de acest batranel. A avut nevoie de doi ani pentru aceasta surpriza minunata.

Aceasta este o poveste reala… dati-o si voi mai departe pentru a ajunge la cat mai multe persoane.

Dupa casatorie, doi tineri din Japonia au deci sa se mute la tara, la o ferma, departe de toata nebunia din oras. Cei doi au avut doi copii. Anii au trecut si ei au imbatranit impreuna… In urma cu cativa ani, batranica si-a pierdut vederea la ambii ochi, o problema dificila pentru cineva care iubea sa stea in natura.

Femeia se temea de ceea ce ar putea pati daca ar iesi din casa, asa ca a decis sa ramana intre patru pereti, aceasta nedorindu-si sa mai iasa nici macar pe prispa din fata usii de la intrare. Totusi, batranelul nu a vrut ca sotia lui sa se dea batuta, asa ca a inceput sa ii planteze o gradina plina de flori unde sa se bucure de mirosul florilor chiar daca nu poate vedea si, cel mai important, sa se simta in siguranta.

Timp de doi ani, barbatul a muncit zi de zi, de dimineata pana seara, plantand sute, chiar mii, de floricele. Imaginile par desprinse din Rai. Fotografiile au devenit virale pe interent, iar batranelul a devenit o inspiratie pentru multi care au decis sa isi traiasca viata frumos si sa isi iubeasca partenerul de cuplu chiar si mai mult decat o faceau.

Citește și:

foto prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
25 Februarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.