Setari Cookie-uri

M-am casatorit cu barbatul care m-a violat

Eram singura in aceasta lume, tatal meu tocmai ce murise, mama ma parasise cand eram mica.

Eram la facultate in acel moment si ma luptam sa trec cu bine anii in timp ce trebuia sa am grija de tatal meu bolnav. Nu ma interesa absolut nimic altceva. Scopul meu era doar sa termin facultatea.

El era la aceeasi facultate cu mine; niciodata nu am vorbit atat de mult, insa primeam niste semnale care imi spuneau ca ii place de mine... insa niciodata nu a marturisit. In al treilea an, tatal meu a murit. Practic, am fost nevoita sa traiesc singura si sa ma intretin singura; mama mea a fugit cu un alt barbat cand eu eram doar un copil. Nu aveam pe nimeni care sa ma ajute sau care sa ma sprijine. Pe atunci locuiam la camin.

Intr-o zi, ploua foarte puternic si el s-a oferit sa ma duca la camin. Eu citeam in biblioteca si nu aveam nicio idee despre cat este ceasul sau cat de urat ploua afara. Era deja seara si am fost nevoita sa ii accept propunerea; chiar daca ne stiam doar din vedere, pot sa spun ca tot timpul a fost o persoana destul de linistita. Atunci a fost noaptea in care m-a violat in masina lui. Am fost mult timp speriata de acest incident incat intr-o noapte am incercat sa imi tai incheietura mainii, dar toata incercarea mea a esuat. Am fost luni intregi in depresie si singurul lucru la care ma gandeam era cum voi supravietui in aceasta lume.

Citește și:

Apoi, el a inceput sa ma manipuleze si sa ma forteze sa ma casatoresc cu el. Ma intreba "Cine va avea grija de tine? Acum nu ai nicio familie!" sau "Cum vei supravietui in aceasta lume cu nimeni de partea ta?" sau "Stii cum se vor uita oamenii la tine cand vor afla ca ai fost violata? Nici nu vor mai sta langa tine! Apoi probabil ca se vor gandi ca tu esti cea care vrea sa stoarca bani de la mine..." sau "Nimeni nu te va crede daca vei spune ceva!".

In cele din urma m-am casatorit cu el gandindu-ma ca nu exista o alta cale... nu pot sa traiesc singura pe aceasta lume. Dar, ii multumesc lui Dumnezeu nu am facut copii. Ma sperie gandul de a aduce pe lumea asta un copilas inocent fara dragoste... Am avut nevoie de patru ani pentru a intelege ca pot sta singura pe propriile picioare.

Am terminat facultatea, iar acum ma pot angaja. Nu voi face foamea. Nu voi muri. Am divortat recent de el, iar acum lucrez in IT. Am doar 27 de ani si nu vreau sa renunt la dragoste, stiu ca exista si barbati diferiti. Inca il astept pe cel ales.

Citește și:

sursa material: poveste Quora

foto prima pagina: Pixabay.com

Vizionare placuta


Kudika
29 Februarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.