Setari Cookie-uri

Draga mama, n-am stiut prin cate ai trecut pana in ziua in care m-am casatorit

O scrisoare minunata de la o tanara casatorita pentru mama ei.

Draga mea mamica,

La fel ca orice alta fata normala, am fost incantata de ideea casatoriei inca din copilarie. Ma gandeam tot timpul la zilele fericite de care voi avea parte alaturi de printul meu fermecator. Dar astazi, cand sunt casatorita, imi dau seama ca mariajul nu este roz.

Nu este vorba doar despre a fi cu partenerul tau si a avea doar momente minunate. Este mult mai mult decat atat. Casatoria vine cu numeroase responsabilitati, atributii, sacrificii si compromisuri. Nu ma pot trezi oricand vreau. Sunt nevoita sa ma trezesc si sa fiu gata inainte ca lumea sa se ridice din pat. Nu pot lenevi deloc in timpul zilei in pijamalele mele preferate. Trebuie sa fiu prezentabila de fiecare data. Nu pot merge afara oricand vreau. Multi se astepta sa fiu sensibila la nevoile familiei.

Nu pot da cu pumnul in masa oricand vreau. Nu pot cere sa fiu tratata ca o printesa, dar toti din familie asteapta sa am grija de ei. Si apoi ma gandesc... "De ce m-am mai casatorit?"

Citește și:

Am fost mai fericita cu tine, mama. Uneori ma gandesc sa revin la tine si sa fiu din nou rasfatata. Vreau sa vin acasa la mancarea mea preferata gatita de tine in fiecare seara, dupa o zi urata petrecuta la scoala. Vreau sa dorm in bratele tale si sa nu imi fac griji cu privire la ziua de maine.

Dar, apoi, imi dau seama ca si tu te-ai casatorit si ai facut aceleasi sacrificii, poate si mai mari, ca mine... si ca oricare alta femeie. Si daca nu ai fi facut asta, eu nu as fi avut parte de atatea amintiri frumoase de care sa ma leg. Si, dintr-o data, scopul tuturor acestor suferinte devine tot mai clar - sunt femeie, sunt sotie, sunt mama... trebuie sa ofer confort, pace si fericire noii mele familii. Asa cum am primit eu de la tine.

Sunt sigura ca odata cu trecerea timpului, voi incepe sa iubesc aceasta noua viata asa cum o iubesti si tu. Iti multumesc, draga mama, pentru toate sacrificiile si compromisurile pe care le-ai facut. Imi dai puterea de a face acelasi lucru.

Citește și:

Te iubesc!

foto prima pagina: kryzhov, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
7 Martie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.