Taie cartofii feliute, apoi face ASTA. Este cea mai delicioasa reteta

Taie cartofii feliute, apoi face ASTA. Este cea mai delicioasa reteta
Kudika
15 Martie 2016

Acesti cartofi cu parmezan sunt serviti la restaurantele de lux din intreaga lume. Noi am gasit reteta; iata cat de usor se fac.

Sunt atat de buni incat chefii de la restaurantele de lux din lumea intreaga ii servesc cu cele mai scumpe carnuri.

Aceasta reteta foarte simpla pentru cuiburi de cartofi cu parmezan poate fi servita nu doar ca aperitiv, ci si ca fel principal, alaturi de o salata mare de legume.

Cartofii sunt aromati datorita cimbrului, usturoiului si parmezanului. In cazul in care nu va place cimbrul, il puteti inlocui cu alte ierburi precum rozmarin, oregano sau chiar busuioc.

Iata ingredientele necesare:

- 45 grame de unt topit;
- 25 grame parmezan (sau cascaval ras);
- praf de usturoi;
- o lingurita de cimbru;
- sare si piper dupa gust;
- 8-10 cartofi.

foto prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri