Sunt atat de buni incat chefii de la restaurantele de lux din lumea intreaga ii servesc cu cele mai scumpe carnuri.

Retete de vara cu cartofi, pentru picnic sau gustarea de la birou

Aceasta reteta foarte simpla pentru cuiburi de cartofi cu parmezan poate fi servita nu doar ca aperitiv, ci si ca fel principal, alaturi de o salata mare de legume.

Cartofii sunt aromati datorita cimbrului, usturoiului si parmezanului. In cazul in care nu va place cimbrul, il puteti inlocui cu alte ierburi precum rozmarin, oregano sau chiar busuioc.

Iata ingredientele necesare:

- 45 grame de unt topit;
- 25 grame parmezan (sau cascaval ras);
- praf de usturoi;
- o lingurita de cimbru;
- sare si piper dupa gust;
- 8-10 cartofi.

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.

foto prima pagina: captura Youtube

Adauga cartofii dati prin razatoare intr-un pahar de unica folosinta. Sigur nu stiati de asta!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: