Setari Cookie-uri

Au postat aceasta fotografie pe Instagram. Nimeni nu se astepta la ce a urmat

Imaginea cu aceste femei gravide a facut inconjurul lumii. Motivul este incredibil.

Femeilor le-a ajuns! Gata cu stereotipurile, gata cu presiunea uriasa pentru a fi incadrate intr-o anumita cutie definita de catre societatea in care existam.

Daca incepi o discutie despre corpurile noastre, este posibil sa nu o mai inchei niciodata. Motivul? Am ajuns sa fim dependente de perfectiune... insa ghiciti ce? Perfectiunea nu exista!

Pana si fotomodelele au ajuns sa fie photoshopate in reviste pentru o simpla alunita sau o cicatrice micuta pe care o au pe corp.

O femeie a vrut sa demonstreze ca fiecare persoana este diferita si ca o sarcina perfect sanatoasa poate arata altfel de la o femeie la alta. Rezultatele "testelor" sale au fost de-a dreptul socante.

Chontel Duncan este o vedeta pe Instagram, model de fitness si fosta concurenta Miss Univers Australia. Femeia este insarcinata, urmand sa nasca la sfarsitul lunii martie.

Citește și:

Tanara a postat pe internet o fotografie cu prietena ei, insarcinata in 21 de saptamani. Aceasta imagine a fost facuta cu un scop precis - este o diferenta de doar patru saptamani intre sarcini.

Contel a vrut sa demonstreze ca sarcinile sanatoase vin in toate formele si marimile.

"Fiecare femeie poarta sarcina in mod diferit... si acest lucru cu siguranta nu inseamna ca este ceva gresit sau nesanatos. Amandoua avem copii sanatosi, care cresc frumos si amandoua am avut sarcini incredibil de frumoase pana acum." - a comentat femeia ca raspuns la toate comentariile negative primite de la cei care o urmaresc.

foto interior si prima pagina: chontelduncan, Instagram

Vizionare placuta


Kudika
23 Martie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.