Setari Cookie-uri

Nu face asta de 1 aprilie!

Cea mai urata gluma pe care o auzi in fiecare an de Ziua Pacalelilor.

Clasica gluma "Sunt insarcinata" facuta de ziua pacalelilor pare a fi una inofensiva si chiar amuzanta pentru unii oameni... insa poate fi ofensatoare pentru cei care isi doresc copii sau pentru femeile care tocmai au pierdut o sarcina, potrivit attn.com.

"Pune niste folie pe scaunul de toaleta sau schimba crema din biscuitii Oreo cu pasta de dinti.... insa nu falsa o sarcina in ziua pacalelior. Nu stii niciodata cine din lista de prieteni a pierdut o sarcina sau se poate lupta cu infertilitatea. SARCINA NU ESTE O GLUMA." - scrie pe Facebook Margaret Bradford, femeia despre care vorbeste tot internetul dupa ce a alaptat in timpul unui eveniment public.

Multi oameni au scris pe larg despre aceasta situatie si durerea pe care o poti provoca din cauza unei astfel de farse. Anul trecut, scriitoarea Jessica Martin-Weber a postat un material care a decvenit viral:

Citește și:

"Ceea ce nu vad ei sunt acei prieteni, si de cele mai multe ori sunt prieteni dragi, care nu comenteaza la postare, nu dau Like, nu rad. Acestia sunt acei oameni pentru care o veste despre sarcina nu este o gluma. Nu pentru ca nu au simtul umorului, ci pentru ca exista o durere profunda in interiorul lor. Nu este amuzant, este dureros. Nu este necesar sa intelegi sau sa simti acea durere, este doar o decenta umana sa nu le provocam mai multa durere."

foto prima pagina: GeniusKp, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
1 Aprilie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.