Setari Cookie-uri

O scrisoare dedicata tatalui meu care m-a parasit...

O altfel de scrisoare din care avem foarte multe de invatat.

Draga tu,

Vreau sa stii ca nu mi-a fost deloc usor sa iti scriu aceasta scrisoare. Au existat momente in viata mea in care mi-am dorit ca tu sa imi fii alaturi, insa apoi am inteles ca cel mai bun lucru care mi s-a intamplat pana acum a fost sa cresc fara tine. Drumurile noastre s-au intersectat si apoi s-au despartit din nou si, sa fiu sincera, imi place mult mai mult asa. Aceasta nu este o scrisoare in care imi exprim amaraciunea, ci mai degraba... iti multumesc ca nu ai ramas langa mine.

Vreau sa fii suparat pe tine. Vreau sa arunci cu ceva in tine si sa iti spui ca mi-ai distrus viata dar, sincer, chiar nu este cazul. Am crescut fara tatal biologic si acesta a fost cel mai bun lucru care mi s-a intamplat. Vreau sa vezi ca am scris "biologic". Am avut o gramada de persoane care te-au inlocuit... mama mea, bunicii mei, fratii mei, prietenii mamei mele... si lista continua la nesfarsit. De tine chiar nu am avut nevoie.

Citește și:

Nu ai fost in viata mea... iar asta m-a ajutat sa fiu mai puternica, mai increzatoare, mai atenta si mai fericita. Am putut experimenta lucrurile diferit de prietenii meu care aveau doi parinti acasa.

Am putut experimenta o cantitate coplesitoare de iubire si de sprijin din toate unghiurile. Am reusit sa o am pe mama alaturi de mine tot timpul, ea m-a ajutat sa invat multe despre viata. Am construit o relatie cu ea... o relatie ce este de doua ori mai puternica decat ar fi fost daca tu erai in preajma.

De ani de zile am vazut cum mama creste odata cu mine. La acea vreme nu stiam nimic, dar acum imi dau seama ca ea a luptat mult pentru noi. Ea a vrut sa imi ofere tot ce era mai bun si a facut tot posibilul pentru a ma vedea fericita. A inteles ca dimineata devreme si noptile lungi sunt grele, dar mi-a fost alaturi si m-a ajutat sa trec peste tot. Mama a jucat ambele roluri si sunt extrem de mandra de ea. Sper ca atunci cand va veni momentul eu sa fiu jumatate din femeia care este ea.

Citește și:

Cel mai important, sunt mandra de mine. Sunt mandra ca am terminat liceul si am absolvit facultarea fara tine. Sunt mandra ca, in cele din urma, am inteles ca viata mea este perfecta fara tine in ea, chiar daca am petrecut ani de zile incercand sa imi dau seama de ce nu ai vrut sa ma cunosti. Am familie care ma sustine, un prieten care ma iubeste si oameni care imi sunt mereu alaturi. Sunt mandra ca, in sfarsit, am reusit sa realizez ca nu am nevoie de un tata biologic deoarece am avut numerosi tati diferiti in toate persoanele dragi.

Sangele nu simbolizeaza intotdeauna familie si, uneori, apa chiar este mai groasa.

Iti doresc toate cele bune... dar viata mea este mai buna pentru ca tu nu ai fost acolo.

Cu sinceritate,

Fiica pe care nici macar nu ai vrut sa o cunosti.

sursa material: theodysseyonline

foto prima pagina: AstroStar, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Aprilie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.