Setari Cookie-uri

Nu vreau sa am doar un iubit, vreau si un prieten. Cer prea mult?

O poveste de dragoste poate avea un final fericit daca iubitul tau este si cel mai bun prieten.

Suna frumos, nu-i asa? Sa iti gasesti un iubit. Un barbat pe care sa il saruti. Un barbat cu care sa mergi la iesi in oras. Un barbat a carui mana sa o strangi in timpul filmelor de groaza. Un barbat pe care sa il lasi in viata ta, in inima ta, alaturi de care te poti vedea si la batranete.

Dar a gasi acel barbat este infricosator. Exista atat de multe reguli si restrictii in lumea intalnirilor. Un "iubit" ar trebui sa fie atractiv, sexy, romantic... tot ce isi doreste o femeie, nu? Ar trebui sa fie barbatul perfect... Dar perfectiunea inseamna dragoste? Nu, nici vorba. Cum poti gasi un barbat perfect cu care sa ai o poveste de dragoste perfecta? Este imposibil!

De aceea spun cu mana pe inima ca nu imi doresc un barbat perfect. De fapt, nu imi doresc nimic perfect. Nu vreau nici un iubit... vreau un iubit care sa imi fie cel mai bun prieten.

Citește și:

Vreau un barbat langa care pot fi eu, cea reala. Vreau sa ma trezesc dimineata, somnoroasa, cu machiajul intins pe fata mea, cu un tricou larg... si sa nu simt ca trebuie sa fiu altcineva.

Vreau un barbat cu care sa rad... sa stam pana tarziu, sa povestim, sa facem planuri, sa ne impartasim vise... un barbat cu care sa merg in aventuri, cu care sa savurez micul dejun impreuna si sa ne simtim ca si cum ne-am cunoaste de-o viata.

Vreau un barbat cu care sa vorbesc deschis, fara frica, cu privire la cele mai grele regrete ale mele si la planurile de viitor. Un barbat in care sa pot avea incredere. Un barbat care sa fie acolo pentru mine, indiferent de ce, si care sa ma sprijine oricand si oricum. Un barbat langa care sa pot sta fara sa vorbesc.. si doar din priviri sa imi dau seama ca ma intelege.

Cred ca lumea a inteles gresit. Dragostea nu inseamna sa gasesti persoana perfecta, sa gasesti un iubit. Cred ca iubirea are legatura cu gasirea celui mai bun prieten. Un barbat cu care esti compatibila din toate punctele de vedere, nu doar romantic.

Citește și:

Vreau acel cel mai bun prieten. Un barbat cu care sa fac glume, cu care sa ies in oras sa bem o bere, cu care sa rad la serialele de comedie... Un barbat care sa imi faca complimente cand arat bine si sa imi spuna ca arat ca dracu atunci cand chiar arat.

Vreau un barbat care sa imi stie toate secretele si sa fie mandru ca este cu mine. Un barbat cu care sa ma plimb seara de mana si sa vorbim despre nimicuri... Un barbat care sa ma faca sa rad, care sa ma enerveze, care sa ma innebuneasca... si care sa fie cel mai bun prieten al meu.

Si vreau sa ma indragostesc pana peste cap de acest om.

Da, vreau un barbat care sa imi fie cel mai bun prieten. Un barbat pe care sa il iubesc si, si mai important, un barbat pe care sa il cunosc cu adevarat si in care sa am incredere deplina... un barbat care sa ma cunoasca, la randul lui, cu toate defectele si calitatiile si ciudateniile mele si inca sa imi fie alaturi... pentru ca nu ar putea sa isi imagineze viata fara mine.

Citește și:

sursa material: thoughtcatalog

foto prima pagina: Tropical studio, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
27 Aprilie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.