Setari Cookie-uri

O femeie a strazii vede un tanar imbracat in costum. Ce urmeaza este INCREDIBIL

O femeie care nu mai mancase de cateva zile ii spune asta unui tanar imbracat elegant.

Faceti cunostinta cu Amy Joe. In ultimele saptamani, o intalnesc pe Amy zi de zi cand merg catre birou. Ea sta la coltul strazii si nu mi-a cerut niciodata bani... pur si simplu imi spune "Buna dimineata, domnule... sa ai o zi frumoasa. Dumnezeu sa te binecuvanteze!". Si imi zambeste.

Port costum in fiecare zi, asa ca de multe ori sunt oprit de oameni ai strazii care imi cer bani. Dar Amy Joe nu a facut asta niciodata. In fiecare marti, noi doi luam pranzul impreuna. Dureaza intre 30 de minute si o ora; aud lucruri frumoase de la ea, desi nu are nimic cu adevarat.

Saptamana trecuta ea mi-a dat o veste teribila. Nu stie sa citeasca. Amy Joe nu fumeaza, nu bea, nu se drogheaza. Din pacate, nu a avut cine sa o invete sa citeasca. Mi-a spus cat de greu a fost pentru ea sa isi gaseasca de lucru. Nu isi cumpara mancare cu toti banii pe care ii strange, ci ii foloseste pentru a isi cumpara carti pentru scolari.

Citește și:

Asta m-a pus la pamant. Prefera sa citeasca pentru a gasi un loc de munca.

Eu am fost binecuvantat cu doi parinti uimitori si o familie care a avut intotdeauna resurse pentru a imi oferi tot ce am vrut. Amy Joe nu avut un asa noroc. In fiecare zi de marti, cand mancam, incerc sa o invat sa citeasca. Inchiriem carti de la biblioteca si le citim impreuna... iar ea practica pe cont propriu in restul saptamanii.

Aceasta postare nu este facuta pentru a va parea rau pentru Amy Joe sau pentru a ma lauda ca fac un lucru frumos pentru cineva mai putin norocos. Am vrut sa impartasesc acest lucru deoarece poate mai exista cineva care va mai ajuta o alta persoana. Exista o multime de oameni acolo ca aceasta femeie, fara mancare, fara adapost sau raniti.

A ajuta pe cineva poate insemna un simplu salut si un zambet.

foto interior si prima pagina: Greg Smith, Facebook

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Mai 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.