Setari Cookie-uri

Raspunsul acestei femei casatorite cand un barbat i-a cerut sa iasa cu el

Nu doar femeile, ci si barbatii ar trebui sa citeasca aceasta povestioara.

Seara trecuta eram la un restaurant, incercand sa ma bucur de putin timp linistit, departe de casa si copii. In aceasta perioada am decis sa nu lucrez si sa am grija de copiii mei. Asa ca o data la cateva saptamani am nevoie de o pauza.

Imi place sa merg la restaurantul meu preferat, unde este si seara de karaoke. Ma ajuta sa ma relaxez si sa mai uit de probleme.

Cum hobby-ul meu preferat are loc intr-un bar, din cand in cand mai sunt barbati care se dau la mine. Dupa 10 ani de casnicie, pot spune ca deja m-am obisnuit sa le explic barbatilor ca nu sunt doar casatorita, ci sunt casatorita si fericita.

Multi ne gandim ca o verigheta de aur galben pe degetul inelar ar fi de ajuns pentru a speria barbatii singuri… dar de multe ori sunt intrebata “Si? Chiar conteaza?” sau “Daca esti casatorita, sotul tau de ce nu este cu tine?”… de parca oamenii casatoriti nu au voie sa se distreze singuri sau sa aiba parte de putin timp in care sa fie singuri.

Citește și:

Ultima data cand am fost la restaurant am avut parte de o experienta incredibila care a schimbat complet modul meu de a raspunde la acele intrebari.

Un barbat foarte interesant (si da, oamenii casatoriti pot spune ca alti oameni sunt interesanti, chiar frumosi si atragatori) a intrat in discutie cu mine cand, dintr-o data, a inceput sa puna mai multe intrebari… atunci mi-am dat seama ca el credea ca sunt dispusa sa imi insel sotul. A fost foarte politicos cu mine si, dupa ce i-am spus ca sunt casatorita, el m-a intrebat: “Crezi ca va fi pentru totdeauna?”

Niciodata nu am fost intrebata asta.

Raspunsul meu a fost: “Ei bine, da… el este cel mai bun prieten al meu.” Apoi am vorbit putin despre viata noastra impreuna si despre tot ce am trait pana acum.

In acea seara, in timp ce mergeam catre casa, intrebarea lui a aparut din nou in gandurile mele. Si m-am gandit….
Da, aceasta este o casnicie pentru totdeauna. El chiar este cel mai bun prieten al meu. Pot fi plecata in lume, pot intalni alte persoane care sunt atractive, inteligente, frumoase si distractive, dar astea sunt doar lucruri de moment.

Citește și:

Sotul meu este pentru totdeauna.

Barbatul pe care l-am intalnit in acel moment nu are nicio idee care este piesa mea preferata sau ce album ascult sambata dimineata in timp ce pregatesc micul dejun. Nu stie cum sa se certe cu mine sau cum sa ma faca sa zambesc. Nu stie cum sa ma tina de mana asa cum imi place mie.

Barbatul pe care l-am intalnit in acel moment nu stie ca iarna pot fi mai trista si ca am nevoie de mai mult sprijin emotional in lunile Februarie si Martie. Sau ca pot fi un adevarat monstru atunci cand ma enervez. Nu stie ca imi plac gainile si ratustele… si nici nu stie ca la un moment dat am fost pe cale sa ramanem fara casa… insa ne-am descurcat.

Nu a muncit ore intregi pentru ca celor mici si mie sa nu ne lipseasca nimic… nu a venit cu un buchet de flori de ziua mea si nici nu mi-a facut cea mai frumoasa declaratie de dragoste in noaptea nuntii noastre.

Citește și:

Da, eu sunt casatorita.

Barbatii care intreaba “Esti fericita?” pun o intrebare in prezent. Sincer, nu tot timpul este numai lapte si miere… acea intrebare nu poate demonstra prin cate am trecut impreuna, ca familie. Casatoria nu este pe moment, casatoria este pe viata.

foto prima pagina: Syda Productions, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
15 Mai 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.