Kudika
30 Mai 2016

Iata dovada ca iubirea adevarata nu moare niciodata.

A trecut mai mult de un an de cand mama ne-a lasat si a plecat catre casa ei din cer. Tata merge de doua ori pe zi sa o viziteze la mormant. El are deja o rutina: taie cativa trandafiri din gradina lui si ii duce mamei cadou. Apoi, pune un furtun si uda iarba din jurul mormantului atat dimineata, cat si seara.

5 Lectii de viata de la Buddha pentru a fi mai fericita in acest an

Singurul mormant udat tot timpul este al mamei, iar cu recenta seceta care a ars totul, "casa" ei este diferita de tot ce vezi in cimitir... si tata este foarte mandru.

Intr-o zi, in timp ce batranul meu uda plantele, a vazut o tanara care statea in genunchi langa un mormant si plangea cu multa durere. Nu a rezistat, asa ca a mers la ea sa o linisteasca.

Au stat cateva ore, unde au vorbit si si-au impartasit povestile triste. Ea il plangea pe sotul lui, un soldat care a murit intr-un accident urat. La final, femeia i-a multumit si a plecat.

Tata a decis sa onoreze acest soldat si a inceput sa ude si mormantul lui impreuna cu cel al mamei. In fiecare zi face asta. Mi-a marturisit ca este singurul lucru pe care il poate face pentru acest om tanar care si-a sacrificat viata si familia pentru vietile noastre.

Batrane, te iubesc! Esti un om minunat, de la care toti avem cate ceva de invatat!

foto prima pagina + sursa material: Roger Reissig, Facebook

7 Lectii de viata puternice invatate din Alchimistul

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: