Setari Cookie-uri

Schimbari uriase pentru Facebook

Iata ce functii noi aduce Facebook si cum le putem folosi.

Facebook se concentreaza in acest moment aproape exclusiv pe dezvoltarea functiilor video, deci nu este de mirare ca incearca sa implementeze posibilitatea de a urca clipuri in toate componentele retelei de socializare, informeaza Mediafax.

Dupa lansarea clipurilor video la 360 de grade si clipuri video live, Facebook ne lasa acum sa atasam video la orice comentariu, ca raspuns intr-o discutie. De asemenea, reteaua ofera acum suport si pentru fotografii la 360 de grade, cat si pentru panorame, scrie Go4it.

Comentariile erau probabil ultimul loc de pe Facebook unde nu puteau fi publicate clipuri video. Acestea ofereau suport pentru link-uri, gif-uri, fotografii si abtipilduri, insa clipurile video trebuiau sa fie puse sub forma de link-uri, nu urcate direct.

Ei bine, cei care au simtit lipsa acestei functii se vor bucura sa auda ca a fost pornita pentru toti utilizatorii, indiferent de regiune. Comentariile video pot fi publicate atat de profilele personale, cat si de catre pagini si sunt disponibile in browser, pe iOS si pe Android (nu si pe Windows Phone/Windows 10 Mobile).

Citește și:

Alaturi de acest update vine si vestea ca fotografiile la 360 de grade pot fi acum urcate pe Facebook si vizionate intr-un mod nativ, fara distorsiuni. Player-ul video la 360 de grade a fost regandit pentru a putea reda si imagini statice, acestea putand fi miscate pe mobil folosind miscari ale dispozitivului si pe PC folosind un mouse. Acelasi mod de afisare este acum folosit si pentru imagini de tip panorama.

Ambele functii noi de pe Facebook sunt disponibile pentru toti utilizatorii.

foto prima pagina: JaysonPhotography, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
12 Iunie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.