Setari Cookie-uri

Un mesaj pentru toti bunicii din lume

Mama, tata, bunic, bunica, fiu, prieten. Nu conteaza cine esti, citeste acest mesaj.

Va multumesc, mama si tata.

Nu este un lucru neobisnuit sa auzi bunicii spunand cat de uimitor este sa se uite la copiii lor devenind parinti. Dar nu auzim atat de mult ce simtiti voi, parintii, devenind bunici.

Niciodata nu m-am indoit ca nu veti fi bunici buni. Intotdeauna m-ati sprijinit, fie ca a fost momentul in care am decis sa devin vegetariana, sa iau o pauza de la scoala pentru a calatori sau sa imi urmez visul si sa devin scriitoare.

Ati fost tot timpul alaturi de mine. Si, la fel ca multi parintii de oameni mari, ati fost pregatiti sa deveniti bunici inainte ca noi sa fim gata sa facem un copil.

Va multumesc.

Va multumesc ca nu ne-ati interogat cu privire la alegerile noastre de a deveni parinti, chiar si atunci cand acestea erau total diferite de ale voastre... pentru modul in care ochii copiilor nostri se aprind atunci cand va vad... pentru modul in care fiul meu imi smulge telefonul din mana cand aude ca vorbesc cu voi... pentru modul in care fiica mea de patru ani a facut un desen in care eram eu, sotul meu, fratiorul ei, bunica si bunicul.

Citește și:

Va multumesc ca va jucati cu copiii nostri ore intregi... ca ii scoateti la plimbari si ii luati de la scoala si de la gradinita. Va multumesc pentru toate pauzele pe care mi le oferiti. Nu stiu daca va amintiti cat de pretios este putin timp doar pentru tine atunci cand esti prea aglomerat si simti ca nu mai poti face nimic.

Va multumesc pentru ca sunteti mereu acolo pentru mine, pentru ca ma invatati ca parinte nu esti pana la 18 ani, ci toata viata.

Va multumesc pentru dragostea neconditionata si sprijinul pe care mi l-ati dat mereu.

Stiu ca intr-o buna zi si copiii mei va vor multumi pentru tot ce ati facut pentru ei.

sursa material: mom.me

foto prima pagina: Family Business, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
12 Iunie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.