Setari Cookie-uri

O mama este de neinlocuit. Povestea la care iti vor da lacrimile

Ce spune aceasta fetita de doar trei anisori despre mama ei este incredibil.

"Va place rochita mea?" - o fetita a intrebat o femeie care trecea pe langa bancuta din parc pe care statea micuta.

"Mami a facut-o pentru mine." - a continuat ea cu lacrimi in ochi.

"Este minunata. Cea mai frumoasa rochita pe care am vazut-o pana acum. Dar, spune-mi, de ce plangi?" - a spus femeia.

Printre suspine, fetita a raspuns: "Dupa ce mami mi-a facut rochita, ea a trebuit sa plece."

"Sunt sigura ca se va intoarce imediat. Mami tau nu lasa o fetita atat de frumoasa sa astepte dupa ea."

"Nu, nu intelegi. Tati mi-a spus ca mami a mea este acum in cer alaturi de bunicul."

In acel moment, femeia nu a stiut cum sa reactioneze. Cum ii spui unei fetite ca iti pare rau ca mama ei nu va mai fi niciodata alaturi de ea?

Asezandu-se langa fetita, a luat-o pe micuta in brate si a incercat sa o linisteasca. Dupa cateva secunde, fetita s-a ridicat si a facut ceva destul de ciudat. Ea s-a oprit din plans, a facut cativa pasi in spate si a inceput sa cante. Ea a cantat atat de incet incat mai mult soptea. Era cel mai dulce sunet pe care femeia il auzise vreodata, aproape ca si cantecul unei pasari micute.

Citește și:

Extrem de emotionata femeia a ascultat piesa pana la capat. Imediat ce s-a oprit din cantat, fetita a spus; "Mami imi canta acest cantecel de fiecare data si m-a facut sa promit sa il cant si eu ori de cate ori sunt trista si incep sa plang. Uite, acum ochii mei sunt uscati, nu mai am lacrimi."

Femeia a zambit. Cand s-a ridicat de pe bancuta pentru a pleca mai departe, fetita a luat-o de maneca si a intrebat-o: "Doamna, doamna... mai stai un minut. Vreau sa iti arat ceva."

"Desigur!" - a raspuns femeia.

Fetita a pus un degetel pe rochita si a spus: "Uite, aici este locul unde mami a pupat rochita mea." "Si aici..." - a aratat ea intr-un alt loc. "Si aici, si aici, si aici... Mami a spus ca toti acesti pupici de pe rochia mea sunt pentru fiecare bau-bau care ma face sa plang."

In acel moment femeia si-a dat seama ca ea nu se uita la o simpla rochie, ci la o mama... o mama care stia ca va pleca de pe aceasta lume si nu va mai fi in preajma fiicei sale sa o pupe cand cade, cand se loveste, cand ceva doare. Asa ca ea a luat toata dragostea pe care o avea pentru fata ei frumoasa si a pus-o in aceasta rochita, pe care micuta o purta cu mandrie. Nu, nu era o rohie simpla.. aceasta femeie vedea acum o fetita imbratisata de dragostea mamei sale.

Citește și:

foto prima pagina: ChameleonsEye, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
13 Iunie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.