Setari Cookie-uri

Aceasta femeie si-a gasit fiica adolescenta plangand. Iata ce a urmat

O poveste din care toti avem cate ceva de invatat.

Aceasta este o mica povestioara care a devenit virala pe internet si vrem sa o impartasim cu voi. Articolul este pentru toti oamenii care vor sa renunte. Este foarte important sa invatam din greseli si sa nu ne dam batuti pe drumul nostru. Nimeni nu a spus ca viata este usoara.

Prima senzatie cand incepi o calatorie este ca nu vei ajunge niciodata la capatul drumului. A doua este ca incepi sa te minti singur, parasit, zi si noapte te bate gandul sa renunti. Daca rezisti o saptamana, mergi pana la capat.

O femeie isi gaseste fiica adolescenta plangand. Speriata, ea merge imediat langa ea pentru a o alina si a afla ce se intampla. Tanara ii povesteste ca de la o vreme toate ii merg rau: nu se descurca deloc la scoala, prietenul ei a parasit-o, iar cea mai buna prietena s-a mutat in alta localitate.

Imediat mama se ridica de pe canapea, isi ia fiica de mana si o roaga sa o insoteasca in bucatarie. Ea incepe sa pregateasca ingredientele pentru o prajitura.

Citește și:

Mama: "Spune-mi, draga mea, iti place prajitura cu cirese?"

Fiica: "Sigur ca da, mama! Imi place foarte mult, tu faci cea mai buna prajitura cu cirese, raspunse fata."

Cand toate ingredientele necesare sunt asezate pe masa de bucatarie, mama spune: "Uite, gusta putin ulei."

Fiica: "Cum adica? Nu pot, este gretos!"

Mama: "Atunci ce zici de niste oua crude?"

Fiica: "Doamne, mama... Nu, nici vorba!"

Mama: "Atunci poate preferi putina faina?"

Fiica: "Oribil!"

Mama: "Dar de bicarbonat ce zici?"

Fiica, razand: "Cum sa mananc asa ceva?"

Mama zambeste si ea..."Da, draga mea... toate acestea sunt dezgustatoare. Luate separat, ingredientele sunt rele la gust. Dar in momentul in care sunt puse impreuna in cantitatile potrivite, din ele iese o prajitura delicioasa."

Citește și:

Apoi se apropie de fiica ei, ii ia mainile in mainile ei si spune: "Asa trebuie sa privesti si viata, ca un rezultat al amestecului tuturor lucrurilor, intamplarilor, uneori bune, alteori grele... dar, impreuna, acestea te definesc, te fac sa simti ca traiesti, ca iubesti, ca esti fericita!"

foto interior si prima pagina: wavebreakmedia, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
15 Iunie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.