Setari Cookie-uri

Nu este responsabilitatea mea sa iti spun cum sa fii barbat

Un mesaj sincer de la o femeie pentru toti barbatii din aceasta lume.

Standardele ridicate ale femeilor exceptionale fie inspira barbatii sa fie cu adevarat barbati, fie declanseaza nesiguranta si temeri ca nu vor ajunge niciodata sa multumeasca femeile din viata lor. Uneori, aceasta teama de nepotrivire va determina ca barbatul sa devina deprimat, dar de cele mai multe ori va declansa frustarea.

"Nu te mai plange... Este o cale cu doua drumuri... Nu inaintam deloc... Ceea ce ceri de la oameni este imposibil... Da, sigur, continua sa visezi... Unicornul tau nu mai exista... Stiu, vrei sa fii printesa... Ia-ti niste pisici pentru ca vei astepta acel barbat perfect o viata si tot nu va veni..."

Mania nu este de fapt la femei, este furia ca simte ca exista potential, insa ii lipseste curajul de a iesi din zona de confort. Fiecare barbat vrea sa reuseasca in viata, dar fara sa stie cum este lasat frustrat si tinde sa se dezlantuie si sa actioneze ca un nemernic.

Citește și:

Niciodata nu este responsabilitatea unei femei de a spune unui barbat cum sa fie barbat. Barbatii trebuie sa caute sprijin in alti barbati... si sa depuna efortul pentru a gasi barbati care inteleg ce inseamna sa fii respectat si apreciat.

Daca un barbat are o reactie violenta la standardele tale inalte... PLEACA.

Daca un barbat te cearta, tipa la tine, iti spune ca esti nebuna sau rade de tine pentru ca vrei altceva de la un barbat care ar putea sa te trateze asa cum meriti... PLEACA.

Nu este cazul sa alegi intre Barbatul Rau si Barbatul Bun... Este vorba despre alegerea ta de a astepta acel barbat care isi traieste viata cu un scop, care este capabil sa aiba control asupra emotiilor sale, care sa te respecte si langa care poti evolua.

Si... in cazul in care barbatii reactioneaza urat la standardele tale inalte... cel mai inspirat lucru pe care il poti face este sa ii lasi singuri in angoasa lor. Cand vor obosi de la cat s-au plans pentru ca sunt singuri, vor gasi pe cineva care sa le explice ce isi doresc femeile adevarate.

Citește și:

Nu renunta la ce iti doresti pentru mai putin, dragostea adevarata merita asteptata.

sursa material: Jennifer Funk, mentoringconsciouswomen

foto prima pagina: Netfalls - Remy Musser, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
16 Iunie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.