Setari Cookie-uri

Medicii i-au mai dat doar sase luni de trait. Ce a facut acest barbat?

O poveste care poate readuce zambetul chiar si pe cele mai triste fete.

In urma cu multi ani, un barbat a fost diagnosticat cu cancer in faza terminala. Medicii i-au mai dat doar sase luni de trait, sansa lui de recuperare fiind de 1 la 500.

Grijile, depresia si furia au contribuit, cel mai probabil, la boala lui. Intr-o zi el s-a intrebat: "Daca boala poate fi cauzata de negativitate, atunci sanatatea poate fi recuperata prin pozitivitate?"

El a decis sa faca un experiment pe el insusi. Rasul era unul dintre cele mai pozitive activitati pe care le stia. El a inchiriat toate filmele amuzante pe care le-a putut gasi, a citit povesti amuzante si si-a rugat prietenii sa il cheme de fiecare data cand auzeau, spuneau sau faceau ceva amuzant.

Durerea lui era atat de mare incat nu putea sa mai doarma. Daca radea timp de 10 minute el simtea ca durerea este mai usoara timp de cateva ore astfel incat sa se poata odihni.

Citește și:

Si-a revenit complet si a trait inca 20 de ani fericiti, sanatosi si productivi. Calatoria lui este detaliata in cartea lui, Anatomia unei boli. El a marturisit ca s-a vindecat datorita noii viziuni, dragostei, familiei, prietenilor si rasului.

Unii oameni cred ca rasul este o pierdere de timp. Altii spun ca este un lux, altii o frivolitate...

Rasul este esential pentru echilibrul nostru, pentru bunastarea noastra, pentru sanatatea noastra. Rasul ne tine in viata. In cazul in care nu suntem bine, rasul ne ajuta sa ne simtim vii, mai bine, mai linistiti. Asa ca, daca va place rasul, considerati-l un medicament sanatos din care puteti lua cat de des vreti. Daca nu va placeti rasul, atunci luati acest medicament... radeti oricum!

Oferiti-va permisiunea de a rade.. ori de cate ori simtiti nevoia. Oamenii din jurul vostru vor spune ca suntetti ciudat dar, mai devreme sau mai tarziu, ei vi se vor alaturi chiar daca nu vor stii de ce razi.

Citește și:

Anumite boli pot fi contagioase, dar niciuna nu este la fel de contagioasa precum leacul... RASUL.

sursa material: Peter McWilliams, Chicken Soup for the Surviving Soul

foto prima pagina: Anchiy, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
24 Iulie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.