Setari Cookie-uri

Au transformat o rulota intr-o casuta perfecta. Cum arata in interior? INCREDIBIL

Aceasta casuta pare foarte mica, insa are tot strictul necesar (inclusiv o cada uriasa, masina de spalat rufe si un pat matrimonial king size).

Sunt convinsa ca toti ne-am dori sa traim intr-o astfel de casa.

Aceasta casuta se numeste "alpha house" si arata ca in povesti. Desi este foarte micuta (este construita pe o rulota), aici gasesti tot ce iti doresti, de la un pat matrimonial king size la o cada uriasa in care te poti relaxa dupa o zi dificila la locul de munca.

Pornind de la exterior, casuta Alpha are o prispa rabatabila, care poate fi pliata in copertina casei pentru a crea un perete. Aceasta este o idee perfecta pentru extinderea spatiului.

Desi casuta este una destul de micuta, ferestrele sunt mari, frumoase si bine izolate pentru a mentine caldura in timpul iernii si racoarea pe timp de vara. In interior, aceste ferestre ofera si multa lumina naturala, aerisind si creand iluzia de mult spatiu. Toate porturile de utilitati (apa calda, instalatia de incalzire) sunt bine ascunse intr-o cutie rustica in spatele casutei.

Citește și:

In interior, usa glisanta uriasa din sticla ofera o priveliste minunata in timpul serii. Bucataria este superba nu doar pentru o casa mica, ci pentru orice casa: contine chiuveta, blaturi de granit, rafturi din otel inoxidabil, sertare, frigider de dimensiuni normale. Este una dintre cele mai apreciate

Baia este si ea de dimensiuni foarte mari avand in vedere spatiul disponibil: chiuveta, spatiu de stocare si, cea mai frumoasa parte, o cada jacuzzi cu un dus.

In dormitor, patul este king size fiind potrivit chiar si pentru cele mai inalte persoane.

foto prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
27 Iulie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.