Setari Cookie-uri

Cele mai bune momente intr-o relatie. Invata la ce sa te astepti

Care sunt cele mai bune momente intr-o relatie?

Potrivit studiilor, in momentul in care suntem implicati intr-o relatie si suntem fericiti creierul nostru secreta anumite substante chimice care ne creeaza o stare de bine, mai exact, este vorba despre o cantitate de endorfine. Acestea sunt produse si regularizate in mod natural in corp, iar asta se intampla atunci cand organismul functioneaza intr-un echilibru adecvat. Astfel, cele mai bune momente intr-o relatie sunt cele in care nu numai corpul, ci si mintea se relaxeaza.

Practic, cercetatorii sunt de parere ca cele mai bune momente intr-o relatie sunt cele in care avem o stare constanta de bine, cand asociem fiecare experienta cu un sentiment pozitiv. Tot atunci cand ne simtit bine sistemul nervos produce si opioide, o grupa de substante chimice heterogene naturale si sintetice inrudite cu morfina, scrie yourtango.com.

Citește și:

Cele mai bune momente intr-o relatie

Oamenii de stiinta sustin ca aceste opioide transmit un semnal catre creier si ajuta la reglarea starilor si diminuarea anumitor dureri ce sunt resimtite in corp. Rasul functioneaza in acelasi fel, pentru ca acesta este rezultatul instinctului nostru de a ne simti bine si de a avea momente frumoase.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto prima pagina: Unsplash

Vizionare placuta


Kudika
1 August 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.