Setari Cookie-uri

A adoptat un catel care o astepta in fiecare dimineata la usa hotelului unde era cazata

Aceasta stewardesa a adoptat catelul care o astepta in fiecare dimineata cand iesea din hotelul unde era cazata.

A asteptat timp de SASE luni la usa hotelului.

Olivia Sievers, o stewardesa din Germania, l-a intalnit pentru prima data pe Rubio, catelul fara stapan, in urma cu sase luni in Buenos Aires, in timpul unuia dintre zborurile sale frecvente in Argentina. Sievers i-a oferit putina afectiune, i-a dat de mancare si apa.... iar cainele s-a atasat de ea, asa ca in fiecare dimineata o astepta in fata hotelului la care era cazata femeia.

foto interior si prima pagina: MascotasPuertoMadero, Facebook

"Am incercat sa imi schimb traseul pentru ca el sa nu ma mai urmeze la hotel, dar nu a fost posibil. Orice as fi facut, dimineata, cand ma pregateam de plecare, el era acolo, ma privea si ma conducea pana la masina." - a declarat Olivia pentru Noticiero Trece.

Femeia a facut tot posibilul sa il ajute, ba chiar i-a gasit un adapost in Buenos Aires, insa catelul a fugit si s-a intors la hotel pentru a o astepta. Dupa sase luni, ea a decis sa il adopte si sa il ia acasa, in Germania. Acum, Rubio este un caine fericit, care primeste toata dragostea din lume de la noua lui familie (Olivia mai are inca doi catei adoptati).

Citește și:

Asteptarea lui a luat sfarsit.

foto: Olivia Sievers, Facebook

Vizionare placuta


Kudika
10 August 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.