Cand voi pleca...

Cand voi pleca...

Un mesaj pe care as vrea sa il stie toata lumea.

Cand voi pleca, iar minutele se vor transforma in ore, iar orele se vor transforma in zile, greutatea de pe inima ta pare sa fie tot mai mare.

Stiu ca mult timp imi vei auzi vocea cantandu-ti melodii pe care eu le iubeam, imi vei vedea fata, vei sta alaturi de mine, imi vei spune ca ma iubesti, vei auzi rasul meu sau doar vom purta acele conversatii simple, asa cum o faceam mai tot timpul.

Stiu ca, probabil, va dura mai mult decat orice altceva si vei simti ca pur si simplu nu poti merge mai departe.

Imi pare rau ca a trebuit sa plec, dar corpul meu nu a mai putut face fata. Tot ce mi-am dorit a fost sa imi petrec o viata cu voi toti. M-am luptat, dar nu am mai putut. Ce vreau sa intelegi este ca, indiferent de toate aceste lucruri si de faptul ca eu nu voi mai fi, iubirea noastra nu va inceta sa exista... NICIODATA. Iubirea dintre noi va ramane. Dragostea pe care ne-o purtam nu va putea fi niciodata separata sau uitata.

Iubirea este cea mai puternica forta de pe Pamant si trece peste orice... chiar si peste moarte.

Cand voi pleca... viata ta va fi diferita. Nu iti va placea si poate iti vei dori sa lupti. Vei dori sa strigi tare, in durere, dar cand te vei ridica de pe podea, asa cum sper ca o vei face, aminteste-ti de mine, de iubirea noastra. Lasa iubirea sa iti invadeze corpul. Voi fi acolo, dragostea noastra va fi acolo, eu doar nu voi mai fi cu corpul.

Odata cu schimbarea fiecarui sezon, sa te gandesti la mine si sa gasesti o cale de a vorbi cu mine, iti voi raspunde. Cand ploaia de primavara va cadea, cand pasarile vor canta, cand copacii vor inflori, fa-ti putin timp liber si apreciaza frumusetea din jurul tau. Pentru ca acolo voi fi si eu.

Vom fi mereu conectati, trebuie doar sa gasesti o modalitate de a intelege asta... poate printr-o gargarita, un fluture, un cantec, un apus de soare sau un sentiment pe care nu il poti descrie... dar voi fi acolo mereu.

Am nevoie sa continui cu viata ta, sa fii puternic si sa iubesti. Am nevoie sa ai curaj, sa mergi mai departe si sa fii fericit.

Rosteste-mi numele des si spune-mi povestea. Inchide-ti ochii si deschide-ti inima... si ma vei simti alaturi de tine. Te voi ghida la fiecare pas. Tu mi-ai dat cea mai buna viata pe care o femeie o putea cere.

Daca as fi murit asta, as fi vrut sa stii asta!

sursa material: ElephantJournal

foto prima pagina: ginger_polina_bublik, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
12 August 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri